Pomógł: 17 razy Dołączył: 12 Maj 2005 Skąd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysłany: 2006-04-16, 20:13 Borbet A - jaki kolor
w tym tygodniu oddaje do lakiernika moje nowo zakupione Borbety A ... 16cali szerokość 7,5... zastanawiam się czy malować na srebrno czy też może rant srebrny a środek w antracycie czy coś w tym stylu - szukałem trochę po necie coś w tym temacie, ale nie znalazłem nic interesującego? ma ktos jakieś zdjęcia Borbetów A z innym niż srebrny środkiem?
acha! polerowanie rantu nie wchodzi w rachube - nie ma czasu
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Wysłany: 2006-04-16, 20:18 Re: Borbet A - jaki kolor
Ja sie ostatnio zastanawiam czy swoje Borbety A polerować w całości czy tylko ranty, a środek na czarno prysnąć Tak mi po głowie chodzi takie kombinowanie, ze fajnie to bedzie wyglądać i się może fajnie komponować w moim cabrio do tego stylu, co myślicie
a na srebrny i antracyt to jeszcze nie widziałem
duchX [Usunięty]
Wysłany: 2006-04-16, 20:20
ile jeszcze bedzie tematow o malowaniu felg ???? bo jak na razie sa ze dwa i wszystkie o tym samy tylko wzor felg sie zmienia jak tak dalej pujdzie to bedzie tyle tamatow co ludzie felg maja na aucie !!!!!!!!
Wysłany: 2006-04-16, 20:24
to mój pierwszy temat
a to wszystko przez menela - albo ruststyle albo czarne felgi albo...
i człowiek juz nie wie co robic ze swoim autem żeby wyglądać jak ze stolicy
te Borbety co mam teraz maja dokładnie taki kolor:
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
duchX [Usunięty]
Wysłany: 2006-04-16, 20:27
borbet ma miec 9" polerowany rant i srebrne !!!!!!!!!!!!!
polerka i srebrny srodek nie widze inaczej bo wiocha !!!!!
widzisz xeon to tak jak ze swiatłami u innego kolegi w czerwonej E30, dla jednego wiocha dla innego cos wspaniałego, dlatego o gustach się nie dyskutuje 8) bo i tak zawsze bedzie ktos mial inne zdanie i nie zadowolisz nigdy wszystkich
Wysłany: 2006-04-16, 22:53
jak masz tylko 7 cali to wal cale na srebrno ..a jak juz beda ci malowac w zakladzie to powiedz zeby ci dobrali lakier z opilkami jak najwiekszymi...mam nadzieje ze opone masz jakas konkretna czyli 195/45 , 215/40 lub 215/40 bo inne to juz baaaaalony.
co innego przy 9 calach. tu juz rant nie ginie i mozna srodek walnac na czarno lub w inny kolor.
Wysłany: 2006-04-16, 23:20
Jak borbety A to tylko tak : tylko ze tu masz z tylu 9cali
Albo cale w polerke ale takie rozwiazanie jak na fotce bardziej mi sie podoba 8)
Fotke mam z allegro bo ona byla na sprzedaz na allegro albo jeszcze jest
Pozdrawiam
_________________ (OO=[][]=OO) Bayerische Motoren Werke
Wysłany: 2006-04-17, 10:33
tył ma jakieś niewielkie obniżenie(chyba spowodowane zmecvzeniem sprężyn),a z przodu będzie 40mm(w tym tygodniu), opony jakie są narazie na tych kołach to 205/45-16, kolor to diamant schwartz metallic, czarna hella, przymróżki na światłach, czarna nerka, 30-40% przyciemnienie szyb, dokładka iS, 2-drzwi... jak malować te koła żeby podkreślić ich urodę
menel - grube ziarno według Ciebie jest lepsze niż dużo drobnego (bo do drobnego przekonywał mnie z kolei lakiernik)
Wysłany: 2006-04-17, 11:49
oki... o ten kolor środka, pytam tylko z ciekawości - skoro nigdzie nic ładnego nie znalazłem, to widocznie Borbet A, nie wygląda z tym dobrze... raz było w toruniu M5 e34 na Borbetach z czarnym środkiem, wyglądało to nieźle, ale to był chyba max duży rozmiar tych kół, więc nie straciły na wyglądzie... gdzieś mi się zapodziało zdjęcie tego auta...
Wysłany: 2006-04-17, 12:20
wal wszystko na srebrno bo widze ze i tak was nie przekonam do "mrocznych" beemek i pamietaj o plaskich kapslach.te oryginalne spokojnie puscisz na allegro za 20zl od sztuki.
Wysłany: 2006-04-17, 13:06
moja ma być "mroczna" dlatego to pytanie co możnaby pokombinować z kolorem,
na polerke nie ma czasu - zresztą na poler to ja lubie patrzeć u innych
dekle ...
chyba nie zdąże ich dorobić(zanim zawioze do lakiernika), zresztą te które mam, podobają mi się tym bardziej, że są w dobrym stanie - najwyżej dorobie drugi kpl:
Wysłany: 2006-04-17, 14:07
ta zielona jest niesamowita moja bedzie taka ino ze czarna ! dokladnie dokladnie taka
ja moje borbeciki wlasnie poleruje cale beda w polerce ta bordowa z czarnymi srodkami tez wyglada kozacko
Wysłany: 2006-04-17, 17:37
z okazji ze urbi i robo zawalaja nas zapytaniami ciagle o borbet A to wklejam pare fotek.niech chlopaki zobacza ze jak kolor dla lans squadu to raczej srebrny i plaskie dekle koniecznie
Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Sie 2005 Skąd: Warszawa/Piaseczno
Wysłany: 2006-04-17, 19:54
Jezu, ale to sie pięknie prezentuje, szczególnie e30, glaba i borbet A, e36 juz nie wygląda tak fajnie.Apropos poszukuje fotki kiedys zarzuconej na forum dotyczącej jakiegos spotu:
fotka przedtswiała czyjąs e30 czarną na borbecie wypolerowanym, git gleba, ogólnie German, fotka robiona była juz wieczorem, kierowca siedział za fajerą a z boczku stał jakis kafar , jak ktos ma tą fotke to zarzuccie jeszcze raz 8) Być moze to był Kordi lub Piotrek z Krakowa, pozdrawiam
Wysłany: 2006-04-17, 19:59
menel napisał/a:
wal wszystko na srebrno bo widze ze i tak was nie przekonam do "mrocznych" beemek
nie o to chodzi Jacek i Jacek
takie fotki z polerowanymi 9calowymi Borbetami, to ja mam, myślałem że ktoś ma coś w innych barwach - byłem ciekaw co można "wycisnąć" z tego wzoru, przy czym trudność
polega, że są na 7,5 szerokie (dla większości wąskie)
auto ma być "mroczne" - jak najbardziej!! polery i ranty pozostawiam innym, mnie nie mogą zatrzymywać, ani "śpiący policjanci" ani koleiny ani jakieś kałuże - a tak jest przy 9calach - wszystko na drodze staje się przeszkodą przed którą trzeba zwalniać...
znalazłem na Allegro tylko takie czarne, ale 15":
według mnie wyglada to niezaciekawie... zresztą pojeździłem dziś trochę i spotkałem pare aut z czarnym środkiem (nie borbety tylko inne jakieś fele) - koło traci na wyglądzie...
chyba, że byłoby to coś takiego, jak ta 190 z prawej, mały rant a auto wygląda zbójecko oto by chodziło, ale nie przy moim modelu...
ale zamieszałem
Wysłany: 2006-04-17, 20:14
robo, te twoje felgi z ostatnich fotek traca na wygladzie przez te baaalony gwarantuje ci ze taka sama postawie ci obok z oponka np.dunlop sp 9000 195/45/16 i juz bedzie kozak 8) i koniecznie plaski dekiel(bede zawsze to powtarzal) .