Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-04-18, 00:30
ostatnio chodzi mi po glowie kawalek "moge wszystko" i tak zaswiecila mi zaroweczka..
w sumie zeby nie robic balaganu mozna to podpiac pod filmami ale temat glowny trzebaby zmienic..
jeszcze dwa slowa - nie wiem jak wy ale ja nie cierpie takich blokowych figo fago ktorzy sadza ze sa fajni bo maja szerokie spodnie - mimo iz lubie posluchac HH ale takiego raczej ambitnego
ogladajac teledysk HG-to jest to, mam mieszane uczucia co do tych kolesi, niby blokersi i chwdp, palimy baty i nie mamy kasy a jada z komercja na maxa, kazdy ma ciuchy za 1000 zl, szkoda slow
Pomg: 1 raz Doczy: 06 Sty 2006 Skd: Królewski Kraków
Wysany: 2006-04-18, 23:21
Urbi HWDP po mimo ze ch... sie pisze przez "ch" a co do ubran to raczej 1000zł takei ubranie nei kosztuje ale i tak oni maja sponsorów to długi i trudny temat;)
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-04-18, 23:25
urbi gwarantuje ci ze naprawde sa tzw blokersami. latalem od malego po imprezach z zipami,molesta itd. wzbili sie na muzie,ciuchach swojej produkcji i nic poza tym. co z tego ze zero szkoly. sponsorzy tez sie znajduja.cos w zyciu zdobyli.
latalem tez z 3H(tede i ceubina),numerem raz .ci np. wyksztalcenie wyzsze maja ale tez wzniesli sie na ciuchach moro i muzyce.swoje wlasne firmy. tak powinno byc.
mala ciekawosta wiesz od czego zaczely sie cuichy moro? mama ceubiny(kuby) szyla 2-3 pary spodni w domu dla nas.i tak coraz wiecej.czasy byly kiepskie i nie stac bylo nas na szerokie portki 5-8 razy drozsze. a teraz maja swoja fabryke na mazurach gdzie zatrudniaja prawie cala miejscowosc 8)
no widzisz ale np Tede wydaje sie taki cywilizowany a ci z HG to takie prosiaki, przez takich ludzi boje sie nieraz przejsc przez miasto !
pozdrow go od urbiego
no widzisz ale np Tede wydaje sie taki cywilizowany a ci z HG to takie prosiaki, przez takich ludzi boje sie nieraz przejsc przez miasto !
pozdrow go od urbiego
Wlasnie oni takie mieszane wemnie uczucia wzbudzaja ze szok niby spiewaja "cudowny dzieciak " itp ale tak naprawde te wszytskie piosenki sa sprzeczne przeslaniem. Z tym jaraniem trawki to juz wogle pier%%$& po calosci glupoty , potem lataja takie malolaty po 13 lat i jaraja a w moim wieku to juz 10 kilo mniej i wogle az zal patrzec.
HG jak ukierunkuja swoj swiato poglad to bedzie git
Co do TEDE to jakos zmieniajac sie stracil cos co kaze mi wracac do plyt MOLESTA , WWO itp
Jedyne do jakiech powracam to tych 3H z numerem itp no i jeszcze S.P.O.R.T jest wyczes potem jakos zaczely za latwo wchodzic w ucho kawalki
no widzisz
mowiac o polskim hh to lubie posluchac sobie BORIXONA, ONARA, TEDE i w ogole takiego lanso-baunsu
spoko tez jest FU ... oj i duuuzo innych
muzyka jest ok, sposob podejscia do zycia - kibel ! jak patrze na te dzieciaki ktorzy chca ich nasladowac i zamiast dazyc do czegos w zyciu powtarzaja texty jakis dennych kawalkow i pija piwo i pala fajki albo trawe to az mi ich zal. Ale to ich zycie, oni pozniej beda zaowac - jedynie to, to, ze mozna dostac w pape zupelnie za nic idac przez osiedle !
tutaj daje fajny kawalek - lubie sie przy nim pogibac krecac kolkiem w bełemce (polubia go posiadacze skrzyn basowych w bagaznikach tekst tez jest zabojczy )
http://rapidshare.de/file..._Tomek.mp3.html
jest jeszcze tego cale mnostwo jak chcecie moge powrzucac na serwer
Urbi dobry ten kawałek jest nie słyszałem go wcześniej.
Menel mam to samo wole stary polski hh, molesta,wwo,paktofonika teraz wszystko podlatuje
hiphopolo i komercją. Kiedyś słuchałem nawet takiego hardcoru jak nagły atak spawacza
Polecam kawałek Aro - Ken i barbi
Mało znany ma już ze 3 lata ale mi się podoba bardzo to o lans squadzie .
Wysany: 2006-04-27, 15:11
nie wiem ja teraz próbowałem i dajesz noramlnei sciaganie za free czekasz kilkadziesiat sekund i mozesz sciagac? postaram sie wrzucic na inny serwer...
Wysany: 2006-04-27, 21:31
mecze sie z yousendit-em bo strasznie długo sie załancza nei wiem dlaczego... znacie jakis inny serwer?? wogóle lipa yoursendit-em wogole sien ei dau meni załaczyc z neiwiadomych m iprzyczyn??