Fajny kolorek, jeden z moich ulubionych i najbardziej pasujacych do E30. Plus za brak udziwnien, minus za felgi - moze to i Borbet, ale wolalbym BBS-y w polerce Obnizenie chyba faktycznie minimalne, bo wyglada dosc wysoko. Ile to jest, -20?
Fajny kolorek, jeden z moich ulubionych i najbardziej pasujacych do E30. Plus za brak udziwnien, minus za felgi - moze to i Borbet, ale wolalbym BBS-y w polerce Obnizenie chyba faktycznie minimalne, bo wyglada dosc wysoko. Ile to jest, -20?
Podpinam się pod Michała
Scigany jestes mistrzem polerki , prezentujesz piekne fele na forum a masz na aucie takie nijakie zmień je albo zapoleruj
slabe zdjecie w cieniu, przy oswietleniu felgi sie lepiej prezentuja, zreszta co chcecie od felg za 600zl
Srednio co 1-2 mies zmieniam felgi na aucie, takze przyjdzie kolej na inne, mialem juz BBS RS 8" ale 15" , latwo jest powiedziec o RSach, ale jak sami wiecie ciezko z tym na allegro, a jak juz sa, to z malym rantem do vw. Na vw w ciagu roku mialem 8 kompletow felg. Byle pojezdzic podpolerowac i opchnac dalej
Co do fotek, to jutro sie postaram wiecej juz dobrym cyfrakiem porobic
fajna jest, kolor mi się bardzo podoba, kurcze z Gliwic jesteś to obok mnie a jakoś nigdy nie trafiłem na Ciebie na drodze a takiego egzemplarza bym na pewno nie przeoczył. Naprwade fajne auto w super stanie
fajna jest, kolor mi się bardzo podoba, kurcze z Gliwic jesteś to obok mnie a jakoś nigdy nie trafiłem na Ciebie na drodze a takiego egzemplarza bym na pewno nie przeoczył. Naprwade fajne auto w super stanie
no widzisz, z gliwic jestem a w zabrzu od 3 lat pracuje i codziennie autem dojezdzam
No wkońcu widziałem dziś na żywo jak wyjeżdżałeś z parkingu na giełdzie, troszkę przykurzona ale prezentuje się super. Co masz zrobione z wydechem? Bo brzmi całkiem inaczej niż inne 318
Pozdrawiam!
no wlasnie nie wiem jak brzmi, inaczej tzn jak ? gdzies Ty mnie wypatrzyl, swoim autem byles ? przy wyjezdzie z samego parkingu ? Ano przykurzona , mylem dwa dni temu, ale opady deszczu przy pyleniu drzew i syfie ktory lata w powietrzu robia straszny sajgon na aucie.
wyjeżdżałeś z parkingu w strone tego mostu nad Kłodnicą (chwile stałeś bo ruch był) a ja szedłem drugą stroną na giełde i tak mój wzrok przykuło te E30 a po felgach poznałem, że to Twoje Brzmienie wydechu jest ciekawe, włłaśnie inne niż większość 318 nie wiem jak to opisać ale spodobao mi się a i słychać z daleka
wydech mialem robiony od nowa caly od kolektora do konca w gliwicach na podlesiu, goscie tylko wydechami sie zajmuja. Rury na gietarkach dorabiane, no a wydech jest z 2,5l Volvo V70, bo nie mialem czasu na sprowadzanie do bmw, oberwal mi sie poprzedni a w piatek wieczorem tylko taki im pozostal po nie zrealizowanym montazu ( koles zamowil i sie nie zglosil ) okazalo sie, ze sie zmiesci i za grosze mi go opylili. Moze i troche druciarstwo, ale brzmienie ma nietypowe a jak schodzi z obrotow to fajnie strzela
scigany, zadne druciarstwo (wogole dla mnie to slowo to wielka zenada ) napewmo jest lepszy taki wydech wsadzony niz seryjny. troche glosniejsza beemka ale i lepiej oddycha.pokaz tylko jego fotki...