No to dodam że muszę jeszcze wymienić pół wydechu bo ten co mam się nie sprawdza, hamulce z tyłu obowiązkowo, a i z przodu przydałoby sie założyć dobre klocki, i jestem umówiony na lakierowanie połowy samochodu do tego czasu , a dopiero co zdążyłem wymienić kompletne sprzęgło łącznie z kołem zamachowym, skrzynie z przyległościami i dyfer, także wielka kumulacja. Jest cel trzeba działać !
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
duchPW [Usunięty]
Wysłany: 2006-04-25, 11:32
ja też się piszę - co prawda i u mnie jest parę rzeczy do zrobienia, ale przynajmniej będzie ciśnienie, żeby to zrobić - Lukas - wpisuj mnie chłopaku na listę
pozdro
lukas mnie tez wpisz "jurek +ania" coprawda tydzien puzniej tez mam zawody ale mysle ze bedzie dobrze.....jak narazei seria motor bo wole jezdzic niz zkladac kase na jego robienie...pozdrowionka chlopaki i do zobaczenia w czerwcu w realu:)
[ Dodano: Wto Kwi 25, 2006 9:27 pm ]
aaaa mam tanie spanie w kielcach w akademiku chyba po 20 zl. dla uczniow znizki 10km-15km od toru a nie na torze po 70zl za noc;) mysle ze niezla bibe w piatek mozna zrobic;) w klubowym gronie;) tylko trzeba by bylo zalatwic by nasza klasa szla na koncu:)
Aniu, zadnej biby nie bedzie, bo w sobote trza byc trzezwym No chyba ze biba przy cocacoli hehehe
Nocleg na torze odpada z uwagi na koszt.
Prawdopodobnie bedziemy spali w osrodku ktory wykorzystano w zeszlym roku.
Musze tylko przedzwonic do wlasciciela i zarezerwowac miejsca. Ale jesli komus pasowalby akadamik ktory wychodzi jesli dobrze pamietam taniej, to niech sie reszta wypowie gdzie woli spac
Acha i niech kazdy napisze w ile osob przyjedzie, zebym wiedzial na ile miejsc rezerwowac pokoje...
PZDR!
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Qrcze to mnie sie podoba;) mozesz zamowic spanie na2 osoby jak o mnie chodzi:) ja nie mowie zeby sie nawalic, tylko"prowadzic dlugie nocne rozmowy":) bo stanowczo lepiej jak bysmy wszyscy spali razem pozatym im wiecej osob tym cena nizsza;) pozdrawiam wszystkich
Nigdy nie brałem udziału w takich wyczynach.
A pozatym z moim 1.8 M40 to nie ma co sie porywac
pewnie nie bedzie tam nikogo kto by miał mniej niż 6 garów pod maska
ale popatrze z checia