Wysany: 2006-04-25, 20:33 [Kupno]Czy ktos moze sprawdzic lub ocenic stan dwoch e30?
Witam pragne kupic sobie e30 w cenie do 5500 zl.Mam dwie upatrzone-jedna z silnikiem 2.5 na allegro ta wlasnie.Wlasciciel pochodzi spod Wawy a pracuje w Łomiankach.
Natomiast druga pochodzi z okolic Skierniewic i .tak wyglada Bede wdzieczny za wiesci i opinie.Pozdrawiam
_________________ Drzwiami trzasnal
Gdy zmrok miasto pokryl ...
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-04-26, 00:29
na pierwszy rzut oka polecam ta pierwsza z pod w-wy. blacha raczej ok.dodatki mtechnika I i II ,fele warte ponad 1000zl (jak cos moge je odkupic i wyjdzie ci 1000 taniej ).przebieg cofniety. trzeba sprawdzic stan mechaniczny ale cena nawet nawet.
Wlasnie dostalem VIN od wlasciciela i wynika z niego ze beta jest z 12/85,ale na szerokiej lampie??Reszta by sie zgadzala ze jest to coupe i czarny kolor:)
Szerokiej lampy w 85 nie było wiec coś jest nie tak.
Ja to widze tak,że to jest może składak i data produkcji jest wpisana powiedzmy 95 a
właściciel sam wymyślił 87 żeby zgadzały się modele ale czemu to jest szeroka
lampa to już domyśl się sam. Mi się przebieg również nie podoba bo pedały wyglądają strasznie. Pozatym ładny samochód ale ja bym sobie darował bo tu jest jakiś wałek.
Wlasnie dostalem VIN od wlasciciela i wynika z niego ze beta jest z 12/85,ale na szerokiej lampie??Reszta by sie zgadzala ze jest to coupe i czarny kolor:)
lubie nazywać sprawy po imieniu i to jest poprostu ładny .... "szczepan"
... widze ze chcesz przeznaczyc na e30-tke dosc spora sume ... jaka jest 5000zł .... poszukaj idealnej .... a sie nie zawiedziesz ... jesli masz cień watpliwosci ... na minus jakiejs beemki bierz go na jej niekorzysc i sobie odpusc .... kup 325i bo wtedy nie bedziesz załował .. a jak kupisz 320 to bedziesz chcial sprzedac i wymienic na 325 .... w sumy jaka wydasz mozesz nie odzyskac posluchaj sie goscia ktory miał siedem e30-tek
Teraz dostrzeglem ze macie racje.Na zadna z tych bum sie nie skusze i bede poszukiwal dalej.Jesli macie namiar na jakas ladna z silnikiem 2.5 najlepiej w kombiku i z gazem dajcie znac
jesli jestes zainteresowany moge sprzedac swoja!!! wal na pw albo gg. te fotki sa malo aktualne w naszych smiglach sporo sie zmienilo jesli chcesz tpo na poczte moge wyslac