o mamo ładna sztuka, wkoncu german 8) GERMAN POWER RULEZ zajefajny jest i ten silniczek 260 kucyków, ach przydałby sie u mnie taki motorek
Menel, Ty to wiesz co tygryski lubią najbardziej
a mnie felgi jako felgi sie podobaja ale sa poprostu za duze do e30-tki ... w e30 moim zdaniem najładniej wygladaja 16-tki ... to moje zdanie ... gdyby ta miał słynne zderzaki riegera byłoby lepiej moim zdaniem bo z takimi buldozeami te felgi jakos by sie komponowaly ... a tak sa poprotu za duze to coupe
Auto kozak do lannnnsssuuuuuu jak znalaz ałe na codzienny uzytek ech nie da rady Ciekawe jak to z tym motorem czy ja dobrze widze przepustnice ma od M??
_________________ BMW e21 316-1.8i sprzedane
e30 325i-cabrio z parapetem
To jest prawdziwy kozak, zaro kompromisów, dla mnie idealna Chodzi o felgi oczywiście bo poza nimi to nie podoba mi sie brak znaczków i te festyniarskie brewki
Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Sie 2005 Skąd: Warszawa/Piaseczno
Wysłany: 2006-05-03, 19:13
kamil.k napisał/a:
mi bardziej od felg podobaja sie tarce hamulcowe felgi sa za duuuuze do E30 ...
AMISZ napisał/a:
Ciekawe jak to z tym motorem czy ja dobrze widze przepustnice ma od M??
dobrze widzisz - tam siedzi szesc przepustnic od M-power i aparat zapłonowy za nadkolem
O fuck, a da rade wyrwać same przepustnice od wersji M? jest to rzeźba, bo pierwsze słusze zeby dolot od M ki wsadzic do m20, powiedzta cos na ten temat
Wysłany: 2006-05-03, 22:13
nie narzekajcie tak na te felgi..jak sie potrafi jezdzic to sie da rade na 19" przeciez wiadomo ze trzeba ograniczyc predkosc do min po miesie czyli przepisowo panowie 50km/h tj wiekszosc z was tu narzuca i preferuje na forum a poza miastem da rade przycisnac i reszta trupow pozostanie w tyle.felgi nie sa z jakiegos badziewnego wloskiego stopu to i tak szybko sie nie pogna,2.6 lub 2.8 bara ,predzej gumki w zawieszeniu piardna.
no i drugiej takiej nie znajdziecie 8)