Wczoraj odbyło się rozpoczęcie sezonu na Bemowie.
Wkrótce zamieszczę pare fotek.
Napisze jedynie że było niesamowicie
Czasy jakie padaly byly naprawde na Europejskim poziomie
Został pobity rekord polski przez GMS Typhoon, ktory uzyskał czas ET (bez czasu reakcji) 9,36 sekundy A czas z reakcją ET+RT wynosił 9,57s NO COMMENT
Jak nam powiedział komentator ktorym był jak zawsze Booster, jest to najszybszy GMC w Europie, poniewaz zaden z czasem ET nie zszedł ponizej 9,50 sekundy
Niestety "mandaryna" czyli pomarańczowa M3 E30 z motorem S38 Turbo niewystartowała
Miała dwa probne przejazdy z ktorych niezdołała sama wrocic... Powodem problemow było urwanie jakiegos czujnika podczas wjazdu na lawete ktora auto przyjechalo. Dzien wczesniej wszystko było wporzadku, ale podczas załadunku auta na lawete urwano ktorys z czujnikow, jak sie okazalo niemozna bylo tego naprawic na miejscu A szkoda poniewaz bardzo liczylem na jej start...
Za miesiac Bielsko Biała
PZDR!
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Witam
byłem ,widziałem jak na pierwszy raz dla mnie szok
GMS Typhoon .....to jest niemożliwe lepszy czas niż motor
było na co popatrzeć ...na trybunach też
"mandaryna" no cóż szkoda ale oponki grzała wzorowo
największy obciach M3 v biały lancer ehhh
największe wrażenie ...Corvette
największe nerwy wyjazd z lotniska i w-awy
a mandarynie faktycznie tyrtytki pekly.widac to na ostatniej jej fotce umieszczonej przez lukasa cos ma pecha ta pomarancza.przereklamowana jednym slowem.
ale GMS Typhoon ladnie polecial 8)