Wysłany: 2006-05-01, 21:04
SmasherE30 napisał/a:
nie ma to wiele wspólnego ze sportem w ścisłej postaci ... ot esencja skandynawii
dlatego przenoszę do offa
pozdro
Mówisz Smasher, że nic wspólnego ze sportem? A co to jest według Ciebie sport? Żeby tak latać trzeba sporo treningu,do tego trzeba sporo talentu bo niektórzy choćby i 20 lat jeździli to w życiu nie posiądą takich umiejętności, także wedłgu mnie to co pokazał ten kolo w rekinie ściśle jest związane ze sportem!!!
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
Tor jest w Lublinie przy ul. Zemborzyckiej 85 (niegdyś odbywała się tam giełda samochodowa) jednak przeważnie jest on zamknięty gdyż jest to teren prywatny PZM, ale często się zdarza że chłopaki zdejmują bramę i wjeżdżają pośmigać Ja byłem tu legalnie moj znajomy pracuje w PZM i zorganizował klucze
W lecie tor wygląda tak Tor Lublin
Długość toru: 1420 m. | Szerokość toru: 12/8m
a skąd te informacje Ja dziś napisałem maila do automobilklubu z propozycją zorganizowania takiego zlotu nawet ze spaniem w namiotach przy torze, zobaczymy co odpiszą Może jakąś zniżkę wywalcze, bo z twoich informacji Lukas to ceny są sporawe
Znając życie PZM będzie wszystko utrudniał ja mam niedaleko TOR KIELCE nie jest tak piekny jak ten w lublinie ale bardzo fajny i można na nim osro pośmigać ale niestety nie można tam nic zorganizowac oprócz niedzielnej syfiarskiej giełdy, a tor całe dnie stoi pusty dobrze że teraz coś się ruszyło i raz w tygodniu ma tam SCYZZOR treningi moim zdaniem na takim torze powinno być cały czas coś organizowane przeciez asfalt się nie niszczy i nie trzeba go codziennie zmieniać ale chyba władze PZM tak myślą i sypią takimi cenami rozumiem jak odbywały się cały czas jakieś zawody. tuning show, drifting show, zloty, wyścigi płaskie wszystko oczywiście sponsoring TVN TURBO EXTREME EUROSPORT, to w tedy ok muszą wcisnąć gdzieś w grafik i jest drogo. W Kielcach gdyby nie SCYZZZOR to ten tor by stał i tylko niedziela 70% golfów II i III Kiełbasy z przed dwóch tygodni na grilla i heja banana.
ooooo pamietam jak byl okres chyba z 3 mieisęce ale chyba prezesi najebani non stop chodzili i mieli dobre humory to za 12zł można było wjechać na 1h jazda szkoleniowa dal tych co przygotowują się do zdania prawa jazdy(sick) niestety Polskie realia