jak sprzetalem fotki na kompie znalazlem kilka z moja pierwsza niunia
]
z casianem
dalem auto kobiecie i do dzis tego zaluje:
przy 70-80 km/h wypadlismy bardzo ostrego zakretu,ucielismy slup telefoniczny,wyrwalismy kraweznik,na wys 2 m nad ziemia na drzewie byli slady opon i na koniec bokiem pomiedzi drzewami do rowu (4 metry ponizej drogi)
WSZYSCY CALI !
skonczylo sie rozbitej glowie (nie mailem zapietych pasow)
kierowca a raczej kierowniczka miala tylko siniaki
No kurna fajna sztuka byla szkoda jej, ladnie Ci ja laska zalatwila ale cuz takie zycie to
tylo samochod wazne ze wam sie nic nie stalo powazniejszego 8)
Pozdrawiam
_________________ (OO=[][]=OO) Bayerische Motoren Werke
ojojojoj biedna bunia jestem ciekaw czy miałeś ubezpieczenie, a jeśli nie to ciekawe czy kumpel razem ze swoją siostrą nadal są Twoimi przyjaciółmi bo chyba jakoś się rozliczyli z Tobą za tą zabawe kobiecą:?:
mój kolega mi podobna akcje z beemka 320i e30 z 1990r .... pozyczył koledze i kolega zawinął sie o latarnie .... ale sa kumplami jakos kase mu oddał ... przynajmniej roznice miedzy pozostaloscia a cena za jaka kupił
tak to jest jak sie daje auto kobiecie, ja tez raz dalem (uczylem ją jezdzic)... masakra, chcialem jej dac jeszcze ale ona juz nie chciala. Ale jak bedzie miec prawko to napewno jej nie dam...
_________________ kto nie wybacza pomylek?- Kobiety i tetris na 19 levelu
heheh no teraz mi wszyscy wspólczuja eheh
ale nie wyszlo tak zle bete sprowadzilem za 5000 i tyle a nawet chyba wiecej troszke wzialem za graty
jak ja kupilem mial 140 000 nalatane a ja jej przez 1,5 roku dobilem jeszce 70 000
mialem tez przycierke i dostalem 5500 z pzu i ta cala kasa poszla w lakier itd
wiec nie wyszlo tak zle jedynie moja glowa troszke ucierpiala
heheh no teraz mi wszyscy wspólczuja eheh
ale nie wyszlo tak zle bete sprowadzilem za 5000 i tyle a nawet chyba wiecej troszke wzialem za graty
jak ja kupilem mial 140 000 nalatane a ja jej przez 1,5 roku dobilem jeszce 70 000
mialem tez przycierke i dostalem 5500 z pzu i ta cala kasa poszla w lakier itd
wiec nie wyszlo tak zle jedynie moja glowa troszke ucierpiala