Wyposażenie:KLIMA, Skóra, Skrzynia Manual, Drewno, OBC Pełny, Air BAG Podgrzewane lusterka, elektr, szyby i lusterka, mam telefon ale go sciagłem bo mi przeszkadzał,szyba z zielonym paskiem, worek na narty, pudełko na kasety
[ Dodano: 2006-05-06, 15:04 ]
Światła White Hella i kierunki DEPO 8) I oczywiście szyba z zielonym paskiem
Worek na narty 8)
Porządeczek musi być
Felusia
I tu solo moja 525i 24V
Ostatnio zmieniony przez DAREX 2006-12-28, 15:33, w całości zmieniany 8 razy
Wsteczne ni sa wogóle zamalowane na tych zdjeciach jakos to dziwnie wyszło, nie powiem ze chodzi na gazie tak jak na benzynie, ale instalacji gazowej nie mam nic do zażucenia.
Ciekawy jestem jak wygląda wydruk z hamowni, rozumiem że te 225 koników miałeś bez zamontowanego gazu? czy jak? Napisz coś więcej na ten temat.
Pozdrawiam
Sosen
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
Moc 225koni posiadam, na benzynie na hamowni auto tez na benzynie było, jestem pewien ze na gazie Moc bedzie mniejsza, ale teraz i tak na benzynie smigam to mi to tito No ale jak trezba to zawsze idzie przełączyc z gazu na benzyne i jest POWER
Rozumiem, że auto było hamowane na benzynie, ale ponawiam moje pytanie czy było hamowane z zainstalowaną gazownią, czy nie? Głównie chodzi mi o mikser i antywybuch bo te 2 elementy skutecznie zmniejszają moc beemki. Jeśli hamowałeś z instalacją gazową i wyszło Ci 225 koni to pełen podziw, ale szczerze mówiąc śmiem wątpić aby tak było.
Łukasz
No właśnie, ciekawy jestem jak teraz wygląda moc i moment, z zainstalowaną gazownią Myślałem że może masz takie dane... Spoko, tak czy siak furka fajna i pogratulować.
Łukasz
AHA zapomniałem dodać ze samochód jest bezwypadkowy, i ma przejechane 140tys123km ksiażki serwisowe itp itd posiadam i jak Shadowline to moze mieć nerke czarna ale nie musi shadowline wystepował z czarna i chromowana nerka.
Wspaniale zadbany samochod. Wszystko czyste, poukladane, pod maska tazke wzorowy porzadek TO LUBIE!. Duzo mniejsze znaczenie ma dla mnie czy auto jest german czy seria, jak jest zadbane (i to nie tylko do zdjec tylko caly czas) to od razu mi sie pododba i mam wielki szacunek dla wlasciciela.
haha, witam kolege z Żor, sądząc po fotkach jest z Powst. a blok niski ale numeru ni ebede podawal chociaz sie domyslam Piekna bmka ale nie widzialem jej chyba jeszcze na ulicy, chyba ze sie nie przyjrzalem bo w sumie poznam ja tylko po tylnych swiatlach, tez mam takie same (czerwone) u siebie
_________________ kto nie wybacza pomylek?- Kobiety i tetris na 19 levelu