Zajefajne a co do tych Grzesiowych to stoi umnie na dzielnicy e36 na takich felgach i nie powiem zeby fajnie to wygladało
wiesz wszystkie foty to te same felgi tylko niektore mniej niektore bardziej zadbane ...
a e36 to inne auto i inny styl niz e30 a do tego ma 5 srob wiec nie bardzo pasuja (stylistycznie) aczkolwiek zadbane BBS RM napewno beda zawsze ladnie wygladaly ...
wiem że są ładne te fele, nawet miałem je jeszcze raz kupić już właśnie takie wypolerowane ale żeby ładnie one wyglądały na aucie trzeba by jakieś inne opony zakładał np. 195/45 R15 bo na standartowym kapciu to porażka, albo poszeżyć ranty. Widziałem też takie felgi w 16 tce i to by było to ale ta cena
Wysłany: 2006-02-21, 12:25
wczorak moj kumpel sprzedal takie bbsy za 900zl. ( ten od tego golfa kompresora)
mialem je kupic ale powidzial ze sporo na nich zarabia i zalatwi mi tansze.
z naszego forum kolega hamman ma podobne ale nie polerowane czyli takie standartowe za...1200 zl .cena wysoka ale jak komus zalezy to walcie do niego.moge odkupic od hamana te bbski jak sie zgodzi ale za polowe ceny
Wysłany: 2006-02-21, 17:25
gdzies to wstawialem na forum, tzn fotke e30 na bbs rm.jak wroce z pracy to poszukam na swoim kompie.et 33 troche duze wiec ocobiscie wstawil bym dystanse na przod 15mm a na ty 20 mm.wiadomo aby lepiej wygladalo.ogolnie nie trzeba nic wsadzac i nie bedzie tez nic tarlo.
chyba jednak szukac nie umiesz....ja dalem sobie spokuj bo szerikosc tak jak pisalem to tylko 6.5 cala a na to mozesz naciagnac sobie gumke max 185 bo 195 bedzie jak baaaaaaaloooon wygladac.
Swego czasu i moja buma na takich stała i była straszna kopa kupiłem je wtedy za jakieś 350zł
Sorry za OT
Grześku piekna ta twoja beemka na jakich teraz felaszkach stoi pamiętam jak pierwszy raz na forum wpadłem i pierwsze co to rzuciła mi się ta właśnie beemka i zaczeły mi się w tedy podobac E30
Pomógł: 17 razy Dołączył: 12 Maj 2005 Skąd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysłany: 2006-04-22, 18:50
Vincent - fele Grzesia to Mk Motorsport, widziałem niedawno na e36, też wyglądają świetnie -ostatnio 2x były na Allegro z tego co pamiętam do e32 za 1,900zł...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...