Wysany: 2006-05-09, 16:27 Ladne miejsce na foty...
Siemka...zwracam sie do Was z prosba... Moze ktos zna jakies ladne miejsce, miejsca gdzie mozna zrobic ladne zdjecia autku? Moga byc w warszawie ewentualnie gdzies pod ale nie za daleko!! A moze ktos ma jakies ciekawe pomysly, patenty na ladne foty albo najlepiej znajomego fotografa?? Czekam na jakies odpowiedzi... Pozdro 328i
_________________ Jadac lewym pasem zjawisko dlugich swiatel w lusterku jest mi obce...
Wysany: 2006-05-09, 16:58 Re: Ladne miejsce na foty...
Ostry napisa/a:
Siemka...zwracam sie do Was z prosba... Moze ktos zna jakies ladne miejsce, miejsca gdzie mozna zrobic ladne zdjecia autku? Moga byc w warszawie ewentualnie gdzies pod ale nie za daleko!! A moze ktos ma jakies ciekawe pomysly, patenty na ladne foty albo najlepiej znajomego fotografa?? Czekam na jakies odpowiedzi... Pozdro 328i
Środowisko mostu siekierkowskiego - przy filarach
Nocna sesja na moscie swiętokrzyskim.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ostatnio zmieniony przez BADYL 2006-05-09, 17:42, w caoci zmieniany 1 raz
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-05-09, 23:20
na innym forum bmw gdzie przewaznie starsi panowie przesiaduja byla giedys galeria i ktos od nas mial sesje przy zamku ,ladnie oswietlonym od dolu.wieczorem fajny efekt.
Pomg: 1 raz Doczy: 06 Sty 2006 Skd: Królewski Kraków
Wysany: 2006-05-09, 23:23
japrostszy paten na zaprezentowanie gleby itp. to kłasc apart na ziemi.. albo robic zdjecia z niskiej wysokosci.. tu kilak przykąłdów jak zrobiłem w tarnowie kilak fotek...
E30 Grzesia:
Piotrka :
ogólnie trzeba rozkminiac nie tlyko aparat w poziomie kub w pionie ale po skosie ze tak powiem w ruchu fajnie wychoda ale to juz trzeba drugi samochód zatrudnic...
UStawimy się na początku przyszłego tygodnia, a ja pomyślę nad miejscem, godzina najlepiej późne popołudnie Śloneczko już nie wali a zacyzna ładnie "kolorować"....