kiedys kibicowałem Legii Warszawa ... szczegolnie za czasów gry Marcina Mięciela wg. mnie najlepszego technicznie Polskiego piłkarza .... sam grałem w piłke .... nawet juz nie tylko rekreacyjnie ale w klubach ( Jutrzenka Płock i Stoczniowiec Płock ) ... póki nie skreciłem kostki w 3 miejscach na treningu
GRATULACJE ... MOżE NIE BEDA SIE TAK POZBYWAC PIłKARZY PO ZDOBYCIU TYTUłU JAK WISłA KRAKóW ...
Mnie to ogolnie zwisa nie lubie piłki ale umiem czytac i słuchac i mówili ze sa mistzrmi po raz 8 a nie 9 :P:P:P
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Mnie to ogolnie zwisa nie lubie piłki ale umiem czytac i słuchac i mówili ze sa mistzrmi po raz 8 a nie 9 :P:P:P
Yoshi sie podniecił i dopisał już za przyszły rok Puchar .... ogolnie dla mnie tytuł mistrza może zdobyć nawet Kaczor Donald ... byle by nie zbłaźnił Naszej piłki w europejskich pucharach
Co z tego ze moja Wisła Płock zdobyła Puchar Polski ... przyjedzie Opona czy tam Dynamo z Białorusi i ich obegra 3:0