yo!
Grat prawie gotowy pomlaowany i feleunek odświezony zostały tylko wentyle i wizyta w wulkanizacji tylko jest mały problem musze sam załozyc koła bo nie dam rady wjechac na podnośnik
pozdro
Pomógł: 17 razy Dołączył: 12 Maj 2005 Skąd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysłany: 2006-05-14, 09:50
felgi już pomalowałem (w tradycyjnym kolorze), ale jak miałbym jeszcze raz to robić, to pomalowałbym na taki kolor jak te ustrzelone na Majówce... nie wiem czy zdjęcia to oddają, bo monitor mi się kończy, ale środek felgi, jest pomalowany taki jakby szarym młotkowym kolorem, jak dla mnie to najlepszy efekt jaki widziałem na żywo, przy tym modelu alu:
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Fele wyszły bardzo fajnie zapodaj hardtop z E36 tak jak wyżej na zdjęciach i będzie git
Widze ze chyba z ciebie hardcorowiec pogoda nie ciekawa a ty coś grzebiesz przy autku heh ja to tylko w słoncu min 25C musi być zebym zacząl coś grzebać
Podsumowująć fajnie się wszystko komponuje i czarny środek jakoś mi się tu nie widzi moim zdaniem dobry wybór tego koloru środka
Wysłany: 2006-05-14, 10:39
ehh.... to nie moje autko, ale mieszkaja niedaleko odemnie... koleś próbuje poprawić M-Technica który się rozleciał przy bornout-cie
auto piękne -jakby ktos miał do Niego nr tel - to proszę na priv...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Wysłany: 2006-05-14, 11:14
jak się mijaliśmy na drodze i zobaczyłem te borbety naklejki acschnitzer etc to byłem pewien, że to Webretti zasuwa
jak dla mnie to było najładniejsze cabrio na majówce (palenia nie widziałem tylko skutki )