Masz rację Nokerman! Piękne jest moje miasto!!!
Puławy dażę wielkim sentymentem, ponieważ tam się urodzilam. Kiedy je odwiedzam, to zawsze zwracam uwagę na zmiany, które powodują, że miasto ładnieje z roku na rok.
Pozdrowienia i całuski - M.
_________________ Nothing else matters!
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-05-15, 16:29
przypomina mi się mój pierwszy wypad z beemka-klubem przez Puławy do Kazimierza
Dziękuję, dziękuję za miły komplement. Taka całkiem laska to nie jestem, raczej taka babeczka przez duże B, jak mówi pan Józek ten, co hoduje kury a pies mu e-maile wysyła.
Pozdrowienia i całuski - dziś dla Ciebie - M.
hmm jak zobaczylem temat Puławy to przypomniala mi sie moja towarzyszka z 2 dniowego zlotu w toruniu ehhhhhhh ... co to byla za kobieta ... jesli wszyscy ludzie tam sa tak "goscinni" to to naprawde musi byc przepiekne misato
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
przypomina mi się mój pierwszy wypad z beemka-klubem przez Puławy do Kazimierza
było bardzo fajnie ... eh rozmarzyłem się - hehe
pozdro
P.S.
zieleń w mieście, to podstawa
Miło jest powspominac - zreszta fajnie by było poczytac jakby kazdy z nas cos o swoim miejscie napisał i pokazał historie albo jakies ciekawe miejsca.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
jest w mieście pare wielkich inwestycji
Galeria Zielona - u zbiegu ulic Zielona/Lubelska - planowany termin zakończenia na 2007r
buduje się obwodnica Puław i Nowy most przez wisłę, bo na starym co chwile TIRy się zakleszczają
całyczas remontowane są osiedlowe uliczki
i Termomodernizacja wszystkich bloków spółdzielczych - czyli ocieplanie i nowe elewacje,
Już jest Zielono, Kolorowo, Czysto (w miare) a będzie jeszcze lepiej
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»