skala trudnosci bardzo niska mozna zabraz laske,zone.... do kilku obiektow mozna wejsc "z marszu" np na 1 kondygnacje Reduty Napoleona do reszty potrzebna jest latarka.
Uwazac trzeba na porosnietym mchem murze
Pomyliły Ci się fora (wiesz o co chodzi szeryfie, nieprawdaż?). Jest tam jakiś sklep Adidasa i budka z piwem?
Albo blokersi z dziewczynkami z księgowości?
pozdro600ziomalu
_________________ Weteran
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-05-16, 10:17
co chesz od księgowości?
byle wscibskich fotografów tam nie było - bo ci Ci nawet do łóżka wlezą, żeby tylko na chlebek zarobić ... oczywiście nie wszyscy, bo to trzeba umieć
są księgowe i księgowe
... a budka z piwem nada się zawsze - byle z zimnym
Piotruś - jak w każdym zawodzie
Ja tak a propos pewnej konkretnej sytuacji (choć w poprzedniej firmie księgowe miałem wstrętne)
A Modlin jest ostro spoko!
_________________ Weteran
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-05-16, 10:37
Łukasz napisa/a:
Piotruś - jak w każdym zawodzie
Ja tak a propos pewnej konkretnej sytuacji (choć w poprzedniej firmie księgowe miałem wstrętne)
A Modlin jest ostro spoko!
a ja głupi nie domyśliłem się - poza tym od dziś mów na mnie "Pogromco" - wczoraj wieczorem udomowiłem komara, nadałem mu imię i chciałem poczęstować herbatą (na kawę było raczej za późno), a ten niegodziwiec - jak mnie nie dziabnie.... to ja mu w łeb i tak zostałem Pogromcą - mówię Ci - co za niesamowite uczucie
dzieki chlopaki zawsze wiedzialem ze moge na was liczyc
pioter dales wczoraj ciala jak malo kiedy
bylismy z łukaszem na starowce i cieszylismy sie ze zdobytego mistrzostwa polski
szalika czapeczki i takie tam
do dzis nie wiem gdzie ci turysci tak szybko pobiegli
pozdro laski z ksiegowosci
_________________ POL-ROW.PL
Ostatnio zmieniony przez Rafał 2006-05-16, 15:54, w caoci zmieniany 1 raz
Twierdza Modlin jest wybitnym i unikatowym dziełem fortyfikacyjnym w skali Europejskiej, porównywalnym tylko z Twierdzą Verdun o 200 letniej historii istnienia i działalności. Należy podkreślić, że Twierdza ta stanowi pomnik architektury obronnej, budowanej na przemian przez 4 narodowości: polską, rosyjską, francuską, niemiecką. Twierdza Modlin położona jest 35 km od centrum Warszawy. Prowadzi do niej dwupasmowa droga Warszawa - Gdańsk. (Dojazd samochodem z centrum Warszawy ok. 30min., pociągiem ze stacji Warszawa Gdańska ok. 45 min). Twierdza mieści się na malowniczym zboczu u ujścia Narwi do Wisły. W pobliżu usytuowane jest lotnisko, które od tego roku przystosowywane jest do obsługi ruchu Cargo i pasażerskich linii lotniczych. Atrakcyjna lokalizacja i łatwy dojazd sprzyjają rozwojowi tego miejsca, jako znaczącego punktu turystycznego. Organizowana impreza jest częścią projektu Europejskiego Centrum Kultury Militarnej.
Twierdza Modlin jest największym i najistotniejszym pomnikiem inżynierii wojskowej i sztuki fortyfikacyjnej w Polsce. Posiada między innymi najdłuższy obecnie budynek w Europie o długości prawie 2,5 kilometra