wczoraj mialem szanse dokladnie ogladacz M5 i tez moglem sie przejechacz, ale siedzialem tylko obok kierowcy ...wsczystko co moge powiedziecz do tego auta jest... OH MY GOD, crazzy car.......
ktos mu zjadl rant ochronny od opony... albo te continentale sa tak kijowe ze guma odlata przy wiekszych predkosciach (bo nie widze zeby felga tez byla podrapana)...
mial zdjete ograniczenie Vmax? jak tak to jestem ciekaw ile jedzie M5 bo ponoc troche ponad 300 km/h od taki porsche killer z 4rema drzwiami i duzym bagaznikiem
Jak to powiedział w TOP GEAR - po nacisniecniu przycisku M na kierownicy zmienia sie całe wasze życie.
Kolor osobiscie mi sie nie podoba ale juz M5 to wybaczam hehehehehehe.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
z tego co wiem ja to M5 nowe z silnikiem V10 ma 3 opcje mocy:
-400KM
-500KM
-500 sport (czyli cale 507KM)
do wyboru przez Idrive
a guziczek M na kierownicy jest jak ikonka ze skrotem w windows
z tego co wiem ja to M5 nowe z silnikiem V10 ma 3 opcje mocy:
-400KM
-500KM
-500 sport (czyli cale 507KM)
do wyboru przez Idrive
a guziczek M na kierownicy jest jak ikonka ze skrotem w windows
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2006-05-19, 17:04
Dziś miałem niezłęgo farta ... w przeciągu godziny widziałm 3 najnowsze czarne Mki.
JednaM6 na shellu pod best mallem, kierowcą była jakaś urocza pani ... chyab aktorka ... ale czuła się zakłopotana jak zacząłęm pstrykać zdjęcia autka, powiedziała że przyznajke że fajne autko i jest czym pośmigać ... i śmignęła
Zaraz potem M5 i za jakiś iedługi czas znowu M5. Wszystkie w promieniu kilometra w okolicach best malla na sadybie.
Wszystkie były to najnowsze widlaste 10tki SZOK
a ludzie narzekaja ze w Polsce bieda i paliwo drogie....
Jak sie ma dobra automotywacje ,upór,konsekwencje,i zylke przedsiebiorczosci badz tez jak kto woli dobre pomysly to nawet w PL mozna miec to co sie chce
Jak sie ma kilku chłopaków a la szafy gdańskie, stryja w policji, kilka gnatów i kosę to można mieć co się chce
a ludzie narzekaja ze w Polsce bieda i paliwo drogie....
Jak sie ma dobra automotywacje ,upór,konsekwencje,i zylke przedsiebiorczosci badz tez jak kto woli dobre pomysly to nawet w PL mozna miec to co sie chce
Jak sie ma kilku chłopaków a la szafy gdańskie, stryja w policji, kilka gnatów i kosę to można mieć co się chce
KOSE już mamy we wrocku
A tak serio to jakiej drgi w zyciu sie nie wybierze wazny jest cel moim zdaniem
No i UPÓR UPÓR i jeszcze raz UPÓR