BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Serwis z pokerem-online. Jaki?
Autor Wiadomo
Pułkownik Zuber 

Doczy: 21 Pa 2005
Skd: Otwock
Wysany: 2006-05-23, 12:44   Serwis z pokerem-online. Jaki?

Cześć.

Czy ktoś z Was gra na jakimś portalu w pokera Texas Hold'em na pieniądze przez internet?
Chodzi mi o taki system jaki jest np. na expekcie, czyli wpłacamy pieniążki jako depozyt na konto (może być zł, euro, $, funt) i gramy- tylko tutaj online w pokera.
Jeśli tak, to jaki portal polecacie? Chodzi o to żeby to nie był jakiś portal-słup, bo wolę pieniądze przegrać, albo "przetańczyć" niż po prostu stracić wpłacając na konto jakiemuś cwaniczkowi... ;)

Pozdrawiam
Pułkownik Zuber

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-05-23, 16:51   

ja znam taki tajny portal - przynosisz do mnie kasę w depozyt i ja dalej je wpłacam odpowiednim ludziom (sam wiesz komu) - potem gra odbywa się przez jakikolwiek komunikator - niestety nie zostały dopracowane jeszcze szczegóły techniczne, więc po prostu otrzymujesz wiadomość ile osób siedzi przy wirtualnym stole, kiedy następuje rozdanie, jakie karty dostajesz, oraz jak zachowują sie kolejni gracze - niestety na razie z braków technicznych nie jest możliwe odwzorowanie oblicza graczy - jednak ma to też swoje dobre strony - można się cieszyć z dobrych kart 8)

potem po kolei licytujecie, przebijacie, sprawdzacie i dowiadujesz sie kto wygrał - z tego co wiem wszystko jest na maxa uczciwe, ale nieco nielegalne, tak więc na razie nie wolno mi więcej nic mówić - wchodzisz w to? :wink:

Dee Jay 

Doczy: 27 Lut 2006
Skd: Tarnobrzeg
Wysany: 2006-05-23, 18:30   

Hazard uzależnia. Daj sobie spokówj bo będziesz musiał BMW sprzedać. :)

Pułkownik Zuber 

Wysany: 2006-05-23, 18:49   

PioterW napisa/a:
ja znam taki tajny portal - przynosisz do mnie kasę w depozyt i ja dalej je wpłacam odpowiednim ludziom (sam wiesz komu) - potem gra odbywa się przez jakikolwiek komunikator - niestety nie zostały dopracowane jeszcze szczegóły techniczne, więc po prostu otrzymujesz wiadomość ile osób siedzi przy wirtualnym stole, kiedy następuje rozdanie, jakie karty dostajesz, oraz jak zachowują sie kolejni gracze - niestety na razie z braków technicznych nie jest możliwe odwzorowanie oblicza graczy - jednak ma to też swoje dobre strony - można się cieszyć z dobrych kart 8)

potem po kolei licytujecie, przebijacie, sprawdzacie i dowiadujesz sie kto wygrał - z tego co wiem wszystko jest na maxa uczciwe, ale nieco nielegalne, tak więc na razie nie wolno mi więcej nic mówić - wchodzisz w to? :wink:

Spoko, ten portal wydaje się być uczciwy. Zasady są proste i przejrzyste- zero krętactwa. Wchodzę w to ;)

Dee Jay napisa/a:
Hazard uzależnia. Daj sobie spokówj bo będziesz musiał BMW sprzedać. :)

Co najwyżej nie kupię, bo póki co to nie mam BMW żeby móc je sprzedać.
Tak na poważnie, to do hazardu rzeczywiście mam słabość, szczególnie do pokera.. póki co to ogrywam kolegów na uczelni z ich pensji ;) dlatego właśnie chciałem spróbować swoich sił przez internet :)

Pozdrawiam
Pułkownik Zuber

Marcin 
Nurburgring Fan

Pomg: 2 razy
Doczy: 10 Sie 2004
Skd: Katowice
Wysany: 2006-05-23, 21:51   

Gralem przez prawie rok z powodzeniem. Teraz nie mam czasu ale mysle, ze w przyszlym m cu znow usiade do stolu. Polecam:

Ultimatebet.com
Truepoker.com
Paradisepoker.com
Pokerstars.com (jest sporo dobrych graczy, trzeba uwazac).

gfeneralnie jest tego od cholery. Wpisz w google texas hold'em i znajdziesz jakas stronke z rankingiem kasyn on line z ta gra.

PZDR

Pułkownik Zuber 

Wysany: 2006-05-23, 22:15   

Marcin napisa/a:
Gralem przez prawie rok z powodzeniem...

Dzięki za namiary!

Pozdrawiam
Pułkownik Zuber

osd 

Doczy: 24 Lis 2005
Skd: slask
Wysany: 2006-05-23, 23:27   

Ja gram na www.betfairgames.com jest ok, ale tam komp jak by losuje karty,

a jak chcesz z ludzmi to gralem troche na www.unibet.com.

Pozdrawiam

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: