Hmm no ja tylko czekalem kiedy zapier...li w drzewo ale sie nie udalo .. szkoda .. im mniej takich ludzi na drogach tym bezpieczniej sie chodzi jezdzi na roweze czy autem .. chcialbym zobaczyc jego facjate jak by mu z pola ciagnik wyjechal buehehehe dopiero dym z kapci by mu poszedl .. dla mnie prostak
PS ja grzalem swoim autem na A2 gdzie masz 3 pasy i 4 rezerwa czy pobocze .. jechalem w nocy gdzie nie bylo praktycznie ruchu .. i nie jechalem dlugo, po takim przezyciu juz nie chce nigdzie tyle jezdzic nawet na autobanie .. moze tez jestem prostakiem ale troszke innym .. pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-05-27, 17:47
KORDI napisa/a:
Napisałbym co o tym myśle ale dostałbym ostrzeżenie.....
AAAAAaahahahaha jaki krety uffff serce mi wali
Najbardziej mnie rozwalil text :
170 po takiej drodze truskawka 180 hamuje p..........e taka droga 180 ja jestem p.........y uff AHahaha co za kretyn normalnie niemoge ze smiechu 8)
Ale to sie trzyma drogi Boze świety
A jak krzyknol 200scie 210 , 220 hamuje
Az sie balem
Jade do domu
_________________ (OO=[][]=OO) Bayerische Motoren Werke
Ostatnio zmieniony przez Sobek 2006-05-28, 17:05, w caoci zmieniany 1 raz
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-05-27, 19:20
buuaahahahahahahhaa
dobry koles, mi tylko jeszcze bardziej humor poprawil
poza tym smierdzi mi to przekretem z dubbingiem tak jak to bylo z borewiczem,kubusiem puchatkiem itd
joł joł joł
buuaahahahahahahhaa
dobry koles, mi tylko jeszcze bardziej humor poprawil
poza tym smierdzi mi to przekretem z dubbingiem tak jak to bylo z borewiczem,kubusiem puchatkiem itd
joł joł joł
pustak...
a co do tych ciągników to ja bym mu tego nie życzył bo rozpędzone do 200km/h dwie tony uderzając w ciągnik... a nim też operuje człowiek!
ale kolczatka i pare koziołków by mu może w bani troche poukładało
iloraz: -200 totalny błazen i tyle, ale chłopaki z gimnazjum na lekcji informatyki oglądając ten filmik napewno są pod wrażeniem
Nie kumam , maly, o co Ci chodzi... Nie wiem jak pozostali ale jak mnie ponosi na Katowickiej to jade 180 i to nowym avensisem a nie starą beemą... Szybciej jest dla mnie za szybko ze względu na ilość zakrętów. A na autostradzie gnać 250 to całkiem co innego, podobnie jak po Wawie łazienkowską 150, prosta ulica, BRAK pieszych i jedyne co może Ci się przytrafić to traktor naprawiaczy jezdni.... również co innego jest jechać zwykłą warszawską dwupasmówką 90-100 a nie polną drogą, gdzie za każdym winklem może być pijak, trkator, rowerzysta, dziecko, kundel, staruszka, staruszek, kaczka, gęś, krowa...