BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Jakie macie wyobrazenie kolejnej generacji BMW serii 7??
Autor Wiadomo
BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2006-05-26, 20:26   Jakie macie wyobrazenie kolejnej generacji BMW serii 7??

Czym moze nas jeszcze zaskoczyc firma BMW - panoramiczny dach??serio bo juz sam nie wiem czego tam jeszcze brakuje chyba tylko umywalki ..............

grucha 
Grill Majster

Doczy: 06 Cze 2005
Skd: Raszyn
Wysany: 2006-05-26, 20:31   Re: Jakie macie wyobrazenie kolejnej generacji BMW serii 7??

kirek napisa/a:
Czym moze nas jeszcze zaskoczyc firma BMW - panoramiczny dach??serio bo juz sam nie wiem czego tam jeszcze brakuje chyba tylko umywalki ..............

....i toalety :D

E46 328Ci 99'
E30 318is 90'

GG: 8699481

BokiemMogęWchodzić :)

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-05-26, 21:40   

nowa seria 7 nie będzie posiadać opon - to będą ultraszybkie poduszkowce - jeszcze nie wiem co z hamulcami, ale to na razie nie moje zmartwienie, bo nie stać mnie nawet na obecny model

Gniewek89 
Na razie teoretyk.

Pomg: 1 raz
Doczy: 01 Lut 2006
Skd: Wrocław
Wysany: 2006-05-26, 21:53   

Niewiem dalczego ale seria 7 wywoluje uimnie fascynacje i uwielbienie i jednoczesnie straszne wkuffffienie minowicie gdy już uciuałbym sobie te 150tysi na uzywana 750i z 02 roku powiedzmy to sa to tak przerazliwie niedopracowane auta pod wzgledem elektroniki ze szok
nieździwie sie jesli do kosztów kolejen seri firma bedzie doliczac koszty zatrudnienia osobistego elektryka i informatyka bo takie cuda co to auto wyprawia moga przyprawic o biala goraczke.
Reasumujac mam nadzieje ze nastepna seria bedzie inna niz wszystkie pod wzgledem awaryjnosci i chodzi mi oczywiscie o zmniejszenie usterek a nie jak to jest z gen na gen zwiekszenie

Sosen 
BORN TO DRIVE

Pomg: 8 razy
Doczy: 01 Kwi 2004
Skd: Szczecinek
Wysany: 2006-05-26, 21:55   

i w takich chwilach Gniewek, cieszę się że mam tylko e32, a żałuję że sprzedałem moją e23 8)

e36 318ti compact szrotex

Gniewek89 
Na razie teoretyk.

Wysany: 2006-05-26, 21:57   

Sosen napisa/a:
i w takich chwilach Gniewek, cieszę się że mam tylko e32, a żałuję że sprzedałem moją e23 8)

Ehh e23 sa kozacie sliczne poprostu , ostatnio widzialem na TVN TURBO jak na majowce palili gume do felg taka czarna nic tylko nogi K(kurde) powyrywac z d(wiadomo z kad)
Ostatnio zmieniony przez Gniewek89 2006-05-26, 23:19, w caoci zmieniany 1 raz  

Sosen 
BORN TO DRIVE

Pomg: 8 razy
Doczy: 01 Kwi 2004
Skd: Szczecinek
Wysany: 2006-05-26, 22:16   

Ehhh, kucze killer... rekiny to jednak coś w sobie mają nie? :wink:

e36 318ti compact szrotex

Cooba 
ALPINA fan

Doczy: 11 Lip 2005
Skd: Radomyśl Wielki
Wysany: 2006-05-26, 23:04   

Mam tylko nadzieje, ze nowa seria 7 jak juz wyjdzie to zachowa klimat bawarki. A co do awaryjnosci to byloby cudownie jakby byla taka jak e32 :wink: (jeszcze nigdy mnie nie zawiodla).

pozdro.

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2006-05-26, 23:33   

nowa 7? Ostatnia jest wzorowana na wielorybie, a to największe zwierzę, co może przypominać następna? Mont Everest?

MrKrYH_e34 

Doczy: 24 Sie 2004
Skd: Turek- Poznań
Wysany: 2006-05-27, 10:39   

Ja mysle ze przyszłe zmiany, to zmiany silnika !! wprowadza jakis tam elektryczno spalinowy silnik .. albo jakies diesle ktore bede palily bardzo bardzo malo .. Mysle ze przyszlosc to zadbanie o zanieczyszczenia na swiecie .. i oszczednosci i w tym kiedunku pewnie pojada producenci aut .. oczywiscie BMW bedzie na czele tego wszystkiego!!

Mysle ze koncern BMW moze zrobic taki myk ze odnowi jakis model .. np jakiegos rekina zrobi jakby od nova ale linią przypominajacą jego dawne krztałty .. Np teraz tak zrobili z mustangiem !! pozdro

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-05-27, 11:27   

Cytat:
Mysle ze koncern BMW moze zrobic taki myk ze odnowi jakis model .. np jakiegos rekina zrobi jakby od nova ale linią przypominajacą jego dawne krztałty .. Np teraz tak zrobili z mustangiem !! pozdro
no to by było fajne - tyle, że takie oczekiwania ma pewnie zaledwie garstka ludzi ... a ze my znamy głównie takich, to możemy mieć nieco mylne wyobrażenie o skali tych oczekiwać - sam nie wiem - jednak gdyby się ziściło... :roll: :D

MrKrYH_e34 

Wysany: 2006-05-27, 17:53   

PioterW napisa/a:
nowa seria 7 nie będzie posiadać opon - to będą ultraszybkie poduszkowce - jeszcze nie wiem co z hamulcami, ale to na razie nie moje zmartwienie, bo nie stać mnie nawet na obecny model

chcialem dodac ze za 15 czy 20 lat bedziemy jezdzili tymi modelami ktore teraz wychodza z fabryki !! tak wiec nie ma sie co lamac. . mnie teraz tez nie stac na najnowsza 5 tke .. ale nie narzekam bo za 15 lat auta te bedą w przystempnej cenie nawet dla mnie ;) .. ale Pamietajamy nowe auta nie maja tego czegos !! ! .. wsiadz do novej BMW a do pieknego rekina w super stanie .. kisiel w majtkach i zachwyt jak to kiedys niemcy dopracowywali auta :D pozdro

Gniewek89 
Na razie teoretyk.

Wysany: 2006-05-27, 18:25   

eee krychu nie bedzie tak zle ze za15 mysle ze za 10 zobaczcie jak sie polska szybko mimo wszystko rozwija pamietam jak bylem mniejszy berbeć to na ulicach jezdzily jakie tarpany zaporozce beemki to Rekiny sie zdarzaly jak jechalo 10 aut jeden za drugim to 6 to byly maluchy tak wiec mysle ze tak za 30 latek bedziemy smigac nowymi autkami w leasingu ez obawy ze nie splacimy czy lada dzien wyleja nas z roboty

Tomek3er 

Doczy: 06 Sty 2006
Skd: Królewski Kraków
Wysany: 2006-05-27, 19:07   

A moim zdaniem jak sie postawi nowe 6 i stare obok siebei to jedna troszke widac ze chcieli nawizac linia do starej ale niestety to jzu nei to moze kiedys te teraz nowe auta za 15 czy 20 lat beda w nas budziły podobne uczucia jka na ulicach beda same samochody napedzane np. tylko gazem i wodorem. Co do nowych samochodów marki BMW, jak dla mnie zatracaja swój dawny urok i to co odróżniało je od innych a to za sprawa neijakiego pana Bangle coraz bardziej nowe BMW wyglądaja jak wynalazki kitajców moze zaraz zaczna w BMW nazywac silniki Vtec albo stworza we współpracy z honda jakis samochód :lol: . Mysle ze to nie tyczy sie tylko Bmw ale wszystkich samochodów popatrzcie jak kiedys wygldały chodźby Peugeoty czy nawet Lacia a teraz wszystko jest tak maksymalnei plastikowe . . . , chodź nieda sie zaprzeczyc ze w tym ogromie plastiku da sie odszukac kilka fajnych pozycji :P , TEMAT RZEKA ...
Pozdrawiam

Gniewek89 
Na razie teoretyk.

Wysany: 2006-05-27, 20:10   

A ja uważam ze BAwarki musza sie zmieniac co jakis czas.
Fakt fani beemek trudno znosza zmiany ale gdy wchodzila seria rekinow to też sie wszyscy burzyli ze wyrzucono doswiadczonego desingera na rzecz mlodego i wówczas nieznanego Giorgietto Giuardio (jak zle napisalem to poprawcie mnie) i prosze najpierw wszystkim sie spodobala 6 7 3 i 5 a potem fani zaakceptowali autka. Kolejny przewrot nastapil w '91 roku gdy swiatlo dzienne ujrzala BMW e36 wtedy tez wszyscy powedzieli ze prawdziwe Beemki sie skonczyly po jakims czasie wzór sie obył nie szokował a dziś jest jesli nie lubiany badź też uwiebiany to przynajmniej akcetowany. Bangla tak samo jeszcze niedawno nie lubilem i nietolerowalem jego wizji aut z bawari , lecz dzisiaj bardzo podobaja mi sie nowe modele BMW
choć i tak dlamnie najpiekniejszym BeeMWe jest e39 i oto chodzi kazdy ma swoje "kochanie" koncernu z bawari. W koncu Beemka to kobieta a kobieta zmienna jest :wink: :wink:

Tomek3er 

Wysany: 2006-05-28, 12:55   

Nowa 7 tez jest akceptowana, a czy jest uwielbiana jak rekiny czy chodźby e30 . . . , a poza tym mysle ze e36 nei budzi w gronie fanów bmw tak wielkich emocji jak e30.

Gniewek89 
Na razie teoretyk.

Wysany: 2006-05-28, 14:09   

e30 jest fajne ale narazie co 2 osoba na forum ma takie auto przez co traci w moich oczach na oryginalnosci
Cytat:
BMW nazywac silniki Vtec
hehe mozna powiedziec ze juz robi BMW vtec bo w F1 stosuja zmienne fazy rozrzadu a o ile sie dobrze orientuje to to samo :wink:

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2006-05-28, 14:22   

Robi to juz od dawna i nie tylko w F1, zmienne fazy rozrzadu byly juz w E36 ponad 10 lat temu (Vanos). A Vtec to tylko nazwa stosowana przez Honde, tak jak vvti Toyoty czy wlasnie Vanos BMW
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

MrKrYH_e34 

Wysany: 2006-05-28, 20:44   

Mysle ze ludzie zawsze beda nawiazywali do starych modeli aut .. np w USA wiara qpuje hod rody a przecie to na bazie starych poczciwych aut !! ! moze z BMW tez tak kiedys bedzie ..

Tomek3er 

Wysany: 2006-05-28, 21:51   

[/quote]hehe mozna powiedziec ze juz robi BMW vtec bo w F1 stosuja zmienne fazy rozrzadu a o ile sie dobrze orientuje to to samo :wink: [/quote]

wiem dobrze ze robi zmienne fazy rozrządu i nie wazne czy to to samo co vtec czy inne vvti, ale chodzi mi o to jak napisałem wczesniej ze zeczyna sie upodoabniac i mieszac z tłumem impotowanych samochodów z krajów wschodnich, jesli jzu to sie nei stało nei umiem ocenic ale co raz mneij jakso w tych samochodach tego czegos.

Gniewek89 
Na razie teoretyk.

Wysany: 2006-05-28, 21:59   

eeee nie bądźmy takimi pesymistami :wink:
Choć ostatnio mojej mamy facet pomylil merca c-klasse ze skoda :lol: :lol:

Tomek3er 

Wysany: 2006-05-28, 22:26   

No wąłsnie od samego poczatku o to mi chodzi ze wszystkie samochody to jzu od dłuzszego czasu sie upodabniaja do siebei a Bmw dołanda do nich.....

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: