Mimo dobrej gry naszych zawodnikow - przegralismy mecz.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
mnie tam jest zal Kuszczaka , chłopak zaliczył wtopę i mi go szkoda, wydaje mi sie ze jest lepszy od Boruca , ale najlepsze było jak Kolumbijczycy wymieniali podania OLE OLE
Ja nie ogladalem tego meczu ale widzialem te slynne bramki heheheh oj sie chlopaki naprawde nie popisali .. ale to taka taktyka, teraz sie osmieszaja a pozniej wezma sie do roboty i rozpykaja wszystkich hehehehe
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Ja osobiście również nie interesuje się piłką, ale czegoś takiego jeszcze nie widziałem ,nasz bramkarz pewnie nie spodziewał się czegoś takiego, ale i tak wszyscy sie będą z nas naśmiewać
_________________ American Staffordshire Terrier
MARTINEZ [Usunity]
Wysany: 2006-05-31, 18:09
kolumbia jak to kolumbia
na haju grała ale musiała miec odjazd po tej bramce
pozdro
Ja na żywo tylko 1połowe obejrzałem i miałem dosć.Na naszych jestem wściekły,ale tak naprawde to p.Janas skompletował nasz DREAM-TEAM.Więc chyba do niego powinniśmy miec żale (nie bronie naszych "orłów") GDZIE DUDEK-GDZIE FRANEK??
na meczu mnie nie było,ale moim zdaniem kibice mieli racje i też darłbym morde razem z nimi.
ps:słyszeliscie o koszulkach neonazistów niemieckich? W 39R POKONALIśMY WAS W 28DNI TERAZ NAM WYSTARCZY 90MIN.