jakchcesz wypolerowac plekde to nie ma z tym zadnego problemu jest juz gotowa wypolerowana na lustro wystarczy tylko troszke zmatowac zeby nie byla za bardzo swiecaca
Ni sie strasznie nie podobaja polerowane felgi szczegolnie cale wiec na szczescie nie bede musial sie o to martwic na przyszlosc
Wysłany: 2006-05-31, 09:44
menel napisał/a:
sadze urbi ze kazdy z nas za te 80 zl zrobil by w 1 dzien zajebiste plaskie dekle do swoich alu i jeszcze zostaloby 20 zl na flaszke do opicia tworczej pracy pod wieczor ...tylko trzeba miec zapal i nie miec dwoch lewych rak jak nie ktorzy z forum
no nie wiem czy tak prosto bo nie mam w domu prasy zeby je wycisnac - bo w ten wlasnie sposob bvyly robione a pozniej przetaczane na tokarce ktorej tez niestety nie mam
w zimie bede polerowal cale borbety i dlatego tez zamowilem z alu coby to sobie jakos wygladalo i nie robic pozniej dodatkowych ksoztow.
jesli sie trzyma i dobrze wyglada to nie mam nic przeciwko tym z pleksy
jakchcesz wypolerowac plekde to nie ma z tym zadnego problemu jest juz gotowa wypolerowana
Nie będzie to wyglądało jak polerowane, to raczej dru... Podobnie jak naklejanie folli palstikowej chrom look na zderzak lub naklejenie folii z avisa tunning w kolorze carbon na maskę..
Post zmieniony, ponieważ poprzedni został uznany jako nie na temat, nie wiem czemu.