BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: RoboCop
2007-05-31, 15:36
ZROB TO SAM - Plaskie dekielki
Autor Wiadomość
duchX
[Usunięty]

Wysłany: 2006-05-30, 07:57   

jakchcesz wypolerowac plekde to nie ma z tym zadnego problemu jest juz gotowa wypolerowana :) na lustro :) wystarczy tylko troszke zmatowac zeby nie byla za bardzo swiecaca

Ni sie strasznie nie podobaja polerowane felgi szczegolnie cale wiec na szczescie nie bede musial sie o to martwic na przyszlosc :)

urbi 
SilaDrzemieWBemie

Wysłany: 2006-05-31, 09:44   

menel napisał/a:
sadze urbi ze kazdy z nas za te 80 zl zrobil by w 1 dzien zajebiste plaskie dekle do swoich alu i jeszcze zostaloby 20 zl na flaszke do opicia tworczej pracy pod wieczor ...tylko trzeba miec zapal i nie miec dwoch lewych rak jak nie ktorzy z forum :lol: :lol: :lol:

no nie wiem czy tak prosto bo nie mam w domu prasy zeby je wycisnac - bo w ten wlasnie sposob bvyly robione a pozniej przetaczane na tokarce ktorej tez niestety nie mam :shock:
w zimie bede polerowal cale borbety i dlatego tez zamowilem z alu coby to sobie jakos wygladalo i nie robic pozniej dodatkowych ksoztow.
jesli sie trzyma i dobrze wyglada to nie mam nic przeciwko tym z pleksy

KotSylwester 

Wysłany: 2006-05-31, 17:28   

xeon napisał:
Cytat:
jakchcesz wypolerowac plekde to nie ma z tym zadnego problemu jest juz gotowa wypolerowana

Nie będzie to wyglądało jak polerowane, to raczej dru... Podobnie jak naklejanie folli palstikowej chrom look na zderzak lub naklejenie folii z avisa tunning w kolorze carbon na maskę..

Post zmieniony, ponieważ poprzedni został uznany jako nie na temat, nie wiem czemu.

Odpowiedz do tematu