czesc
Czy orientuje sie ktos dokladniej czy w e36 cabrio w tym roczniku czyli 93r bylo takie wyposazenie , moze na zamowienie. Glownie chodzi mi o to czy w 93 r cabrio mial zagłówki tylne, chodzi mi o ten model:
jak wam sie widzi , warto?
Ja zauwazylem wlasnie te zaglowki i przod po 96r czyli grill i zderzak. Na co uwazac wiecej jak ja bede ogladal bo moze to nie takie straszne.
Wysłany: 2006-06-07, 19:38
W/g mnie nie zły, ale o samochodzie nic się nie dowiesz jak nim nie pojeździsz. A zagłówki były w każdym kabriolecie bo to wymóg bezpieczeństwa a reszta opcji mogła być w standarcie bo kabriolety były dobrze uposażone.
Wysłany: 2006-06-07, 19:55
Zagłówki były tylko w niektórych cabrio w e36 wcale nie we wszystkich ale to nic nie znaczy bo zawsze można je dołożyć bo ładniej to wygląda. Nowszy przód kwestia obejżenia grill często jest zmieniany bo jest ładniejszy zderzak to już raczej wina małego dzwona lub humoru właściciela. Bez rozmowy i obejżenia nie da się nic powiedzieć.
Wysłany: 2006-06-07, 20:02
piekny opis... skoro taka igla i uzywany przez jednego wlasciciela tylko latem itd... to powinno byc wszystko: kluczyki, instrukcje od wszystkiego, ksiazka z przegladami, faktury za przeglady itd... jak nie bedzie to lepiej zapomniec...