Nigdy nie przepadałem specjalnie za BMW... ostatnio skasowalem Clio , budżet na zakup kolejnego auta był niewielki... i po przejrzeniu sterty trupów trafił się ten Touring.... no i się zaraziłem, teraz tylko gleba, brewki folia na szyby i dres z tesco
A tak poważnie mówiąc to chyba raczej elpegie, bo portfel suszy strasznie
Tak poza tym to niniejszym postem chciałem się przywitać
Kombiak już rozdziewiczony, zimówki na tyle i ostatnie deszcze, ciężko się opanować przy wchodzeniu w zakręty
Tego można być pewnym . Pytanie tylko jak długo ?
_________________ IS
duchPW [Usuniêty]
Wys³any: 2006-06-08, 01:52
jak ma być seria, to poszukaj sobie ładnych 15" BBSów - zawsze trochę ładniej będą wyglądały - tylko, żeby były w dobrym stanie - generalnie można wyrwac takie kółka za niewielkie pieniądze
mimo wszystko wrzuciłbym nieco obniżające spreżyny - nie żeby zaraz roztrzaskać miskę, ale trochę nie zawadzi
możesz też pomyślec o dokładce od ISa - pomalować ją pod kolor - fajnie to wygląda, a poza tym beemka - jak beemka - E30stki są śliczne same z siebie i jak się ich nie zeszpeci, to będa ładne i już
Fajna seria tylko felgi troszke niżej i będzie super. Kurcze coś mają w sobie te Touringi i sam zaczynam się rozglądać za takim.
PioterW pisał o felgach 15" więc może takie
Nie wiem co miał wniesć Twój komentarz, ale jazda tym ekonomicznym autem codziennie do pracy zabrała by mi z połowę pensji. Ja jeżdze dużo, nie tak jak połowa forumowiczów w weekendy na spoty
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach