A co jest w tym 4 ?
Bo ja już wypełniłem, a dopiero potem przeczytałem, że uczestnik nie może być policjantem, ani instruktorem w OSK
A teraz nie moge zobaczyć tych pytań ...
[ Dodano: Wto Cze 06, 2006 11:38 pm ]
O .. już mam ...
No Menel, Ty mnie rozwalasz
Edukacja (nie tylko dla młodych kierowców), częstsze kontrole drogowe ... dalej wymyśl sam
_________________ Niemcy każdy samochód projektują tak, aby można było do niego przyczepić działo i w razie wojny podbić świat.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Menel, już się domyślam jaka będzie Twoja mina jak się dostaniesz na eliminacje, a Pan prowadzący zapyta o "dopuszczalną prędkość pojazdu na terenie zabudowanym w godzin 5-23".
Będzie taka sama jak tego psa w Twoim avatarze
_________________ Niemcy każdy samochód projektują tak, aby można było do niego przyczepić działo i w razie wojny podbić świat.
A co jest w tym 4 ?
Bo ja już wypełniłem, a dopiero potem przeczytałem, że uczestnik nie może być policjantem, ani instruktorem w OSK
a może być pracownikiem referatu uprawnien do kierowania pojazdami dla ktorego Prawo o Ruchu Drogowym jest jak Biblia
No cwaniak a pozniej nie ma sie co dziwic skad ma takie ładne blaszki :P:P:P:P:P:P:P
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-06-07, 00:16
hehe,, jakos mi sie udalo za 1 razem wpisac wszystko i przeszedlem..wiec co? juz cos wygralem ?
mariusz, wlasnie to mi przyszlo do glowy czyli wiecej kontroli ale kurde napisalem to z musu bo osobiscie to nie lubie tego czepiaja sie wszystkiego,marnuja czas, a potem tylko dowidzenia bo przeciez jade bez pasow, czarna, niska beemka itd
a co do przepisow to przyznaje sie ze nie kumam w wiekszosci o co chodzi..i tak jezdze za wolno gdzie za to kiedys dostalem nawet mandat
hehe,, jakos mi sie udalo za 1 razem wpisac wszystko i przeszedlem..wiec co? juz cos wygralem ?
Jedź na eliminacje tam, gdzie Ci najbliżej. Masz podane miasta No i tam będziesz dalej walczyć
menel napisa/a:
mariusz, wlasnie to mi przyszlo do glowy czyli wiecej kontroli ale kurde napisalem to z musu bo osobiscie to nie lubie tego czepiaja sie wszystkiego,marnuja czas, a potem tylko dowidzenia bo przeciez jade bez pasow, czarna, niska beemka itd
Znam to Szczególnie jak przejeżdzam przez jakieś małe wioski ... a z jakiś miesiąc temu nawet zdjęcie z fotoradaru dostałem ...
menel napisa/a:
a co do przepisow to przyznaje sie ze nie kumam w wiekszosci o co chodzi..i tak jezdze za wolno gdzie za to kiedys dostalem nawet mandat
Pora przypomnieć sobie Prawo o Ruchu Drogowym ... dla własnego dobra ... masz tego dużo w internecie
A ja bardzo lubię spotkania z Policjantami na drodze, lubię z nimi rozmawiać, jestem wtedy grzeczny i spokojny i wszystko kończy się bardzo ładnie i fajnie, odjeżdżam bez żadnych problemów; mam opony z bieżnikiem, zawsze jeżdżę w pasach, na świtłach mijania, nie ryczę wydechem, mam nawet legalną gaśnicę hehe, także nie mają się do czego przyczepić.
Kiedyś latałem na glebie, wyłem z komina, miałem czerowne lampy tylne i takie inne, ale jakoś też nigdy za nic nie płaciłem, po prostu staram się nie przeginać pały i jeśli już dojdzie do spotkania ze stróżem prawa to jestem grzeczy, przyznaję się do ewentualnej winy i jakoś narazie udaje mi się od 12 lat jeżdżenia utrzymać czyste konto. Nie mam i nie miałem nigdy nawet jednego punktu karnego, a od 6 lat jeżdżę zawodowo i dużo prywatnie.
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
jest i toronto wiec bede i ja!!! zrównoważony i odpowiedzialny to chyba najlepiej odzwieciedla mnie jako kierowce o 2 peknietych glowicach, rowie, jakims krawezniku, i 18 punktach swego czasu nie wspominalem to bedzie moj As w rękawie
Wygląda na to, że teraz musicie się udać na eliminacje do miasta , gdzie macie najbliżej. Tam jest gdzieś wykaz kilkunastu miast. No i tam próbować dalej swoich sił
nie kazdy moze....
jesli komus zabrali prawko za uzbieranie kompletu punktow lub jazde w stanie nietrzezwosci lub upojenia to nie moze brac udzialu....
czyli sa rowni i rowniejsi.... i nie dotyczy to np roku czy 5 lat wstecz a wogle.... chyba nie biora pod uwage ze doswiadczenie/rozum/rozsadek przychodzi z wiekiem....
eeee... niech sie wypchaja.... POZDRAWIAM SERDECZNIE...
A ja Ci dam kilka przykładów tego, że 19 letni kierowca jest rozsądnieszy, bardziej odpowiedzialny i przewidywalny niż niejeden doświadczony kierowca ...