podobno jesli m3 e30 jest za taka cene a jej podzespoly mechaniczne sa w stanie choc dostatecznym to oplaca sie ja kupic ... gdzies odczytałem takie zdanie ... mysle ze jakby cena zeszla do 12tys a mysle ze by zeszła jesli ktos sie chce jej pozbyc to mysle ze byc moze i warto .. jesli oczywiscie ktos ma 12tys do utopienia ...
podobno jesli m3 e30 jest za taka cene a jej podzespoly mechaniczne sa w stanie choc dostatecznym to oplaca sie ja kupic ... gdzies odczytałem takie zdanie ... mysle ze jakby cena zeszla do 12tys a mysle ze by zeszła jesli ktos sie chce jej pozbyc to mysle ze byc moze i warto .. jesli oczywiscie ktos ma 12tys do utopienia ...
Niestety obawiam się że 12tyś to przy tym samochodzie dopiero początek nawet nie połowa wydatków na które niestety mnie w tej chwili nie stać
Niestety obawiam się że 12tyś to przy tym samochodzie dopiero początek nawet nie połowa wydatków na które niestety mnie w tej chwili nie stać
jesli masz 12tys i nie bedziesz płakał jak beda staly w garazu nawet kilka lat tylko przepalane i wyprowadzane na spacer raz w miesiacu zeby nic sie nie popsuło ... to nawet jesli te 12tys bedzie ostro zniszczone i sfatygowane to za kilka lat może sie rozmnorzyc do calkiem sporej sumy ... cała filozofia w tym zeby ich do konca nie przedrzec ... jesli sa naderwane ... taka przenosnia ale trafna mysle w tym przypadku ...
http://motoekspert.gratka.pl/ogl/422.html
Zna ktoś może ten samochód? Co z nim jest nie tak że cena taka śmieszna?
rozmawialem z wlascicielem tego auta jakies pol roku temu, wtedy sam wystawial ta M3 na allegro...za 25tys. ma zrobiony lakier i ponoc silnik przez jakis fachowcow wspolpracujacych przy rajdach nie wiem co o tym sadzic, ale na allegro byly tez zdjecia srodka - tragedia. w kablach pod wlacznikiem swiatel chyba nikt by sie nie polapal, strasznie pokombinowane.