Innej firmy teraz nei pamietam to samo cena 480 zl!
a sam koncowy np od 318i 150 zl firmy Polmostrów
do 320-325-327e taka sama cena 150zl!
czy ktos przerabial taki temat w tym silniku??
1. dac seryjny srodek i koniec bez katalizatora (zamiast dac jakas strumienice)
2. zostawic katalizator i srodek ten co jest i dac sam koncowy od 318i
3. kupic srodek i koniec i zostawic kata
hmm znowu ciezki temat ja zrobilem tak (325e troche grzebniete) kolektor do kata seria, kata zostawiam ktos juz to mierzyl i tak bylo lepiej ponoc, dalej wydech przelotowy z kwasówki (srodkowy tlumik wywalilem) i na wzór orginalnego bosla zrobiony tlumik z kwasówki ( ma 1 rure mniej ) co do efektów nie wiem bo od tego czasu go nie hamowalem ale zdaje mi sie ze go bardzo minimalnie odetkalo przy niskich obrotach auto ma ładny klang ale nie buczy na autostradzie nie sluchac go ale przy wysokich obrotach dzwiek jest nie do opisania symfonia:))
_________________ bylu 327i mtech 1 a teraz jest subaru impreza i w planie e30 drift car:))
Tak wogóle ostatnio widziałem bete KICHY i szczególną uwage zwróciłem na jego wydech i okazało się że miał inny niż mój, troche mnie to zdziwiło tym bardziej że Kicha powiedział że numery wybite na wydechu świadczą o jego oryginalności i doszłem do wniosku że mój po prostu nie był oryginalny tylko z nierdzewki Bo przecież oryginalne wydechy beemki nie sa z nierdzewki... no nie ? Np taki bosal nie jest z nierdzewki ?
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !