witam. Po co jest zbiornik na wode w 850 ? chodzi mi o ten w kole zapasowym, w instrukcji nic nie ma a zreszta jest po niemiecku. wlew w tylnym zderzaku pojemnosc 9l. pozdro
ja proponuje dokladnie spisac to co pisze na tym balaganie, tu od niemieckiego jest paru specow wiec wszystkie problemy sie rozwiaza...
jakis numer czesci tez powinien na tym byc, wtedy juz na 100 sie cos znajdzie
Panowie nie wydurniajcie się...
W 850 w kole zapasowym jest zbiornik płynu do spryskiwaczy lamp przednich.
Umieszczony z tyłu, bo przy pojemności 9l pewnie ciężko było go wcisnąć pod maskę razem z V12.
To nie jest na paliwo bo pisze wasser jak byk, nie da sie tego latwo zdemontowac, raczej bardziej sklanialbym sie ze to na plyn do spryskiwaczy przednich lamp, bede to musial sprawdzic Dzieki za rady i wskazowki.
To nie jest na paliwo bo pisze wasser jak byk, nie da sie tego latwo zdemontowac, raczej bardziej sklanialbym sie ze to na plyn do spryskiwaczy przednich lamp, bede to musial sprawdzic Dzieki za rady i wskazowki.
Hmmmmm a sprawdz lepiej czy masz z tyłu wycieraczke :P:P bo z przodu raczej zbiorniczek jest razem z duzym zbiorniczkem jak w kazdej v12
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Kurde w morde - przekopwałem wczoraj cała ta strone i nie znalazłem tego,czyli sprawa sie wyjasniła.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.