dostane je za 2 tygodnie bo moj kolega jesze nie dostal nowych, ale zanim je zaloze to bedzie rant polerowany a srodek felgi na czarno lakierowany... co wy na to?
Wysłany: 2006-06-15, 10:23
ja mam taki felunek na zime... tzn ten troszke starszy model bardziej kanciaste ramiona (chyba przed liftingiem)... i sa to chyba najmocniejsze fele jakie mozna kupic do e36... sa z jakiegos specjalnego stopu... tylko drogie sa bo nowe od 2100 do 2800 za szt. ja bym raczej nie malowal na czarno bo optycznie sie zmniejsza...
bardzo fajny wzor (w szczegolnosci do eMki), ale .. zostaw w orginale .. rant tez za maly zeby go polerowac .. ale byc moze beda fajnie wygladac . napewno nie maluj srodkow na czarno
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
Wysłany: 2006-06-16, 07:17
kamil.k napisał/a:
jaqub napisał/a:
tarczowek to przez te felgi prawie wogle nie widac... bo fela ma szeroki dekiel srodkowy...
zawsze jak sie pomaluje na czarno felgi to tarcze lepiej widac ,nawet jesli felgi sa takie jak te ...
w emce to moze bedzie choc skrawek widac a moze nie ale jak zaciski beda ladnie pomalowane to bedzie je troszke widac... ta felga jest MOCNO zabudowana... wiem bo mam takie na ZIME... zobacz 3cie zdjecie w pierwszym poscie... to co widac jest mniejsze niz trojkaciki hohlandu
tarczowek to przez te felgi prawie wogle nie widac... bo fela ma szeroki dekiel srodkowy...
zawsze jak sie pomaluje na czarno felgi to tarcze lepiej widac ,nawet jesli felgi sa takie jak te ...
w emce to moze bedzie choc skrawek widac a moze nie ale jak zaciski beda ladnie pomalowane to bedzie je troszke widac... ta felga jest MOCNO zabudowana... wiem bo mam takie na ZIME... zobacz 3cie zdjecie w pierwszym poscie... to co widac jest mniejsze niz trojkaciki hohlandu
jaki z tego morał trza zakupić większe tarcze , bo wzór felaszki mało spotykany