BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
dla osob o silnych nerwach "wypadek"
Autor Wiadomo
MARTINEZ
[Usunity]

Wysany: 2006-06-15, 15:34   dla osob o silnych nerwach "wypadek"

http://www.smog.pl/wideo/...zajacy_wypadek/
:shock: :?

Sosen 
BORN TO DRIVE

Pomg: 8 razy
Doczy: 01 Kwi 2004
Skd: Szczecinek
Wysany: 2006-06-15, 15:53   

O jaaa, nie dałem rady do końca obejrzeć, za mocne jak dla mnie.

e36 318ti compact szrotex

Mariusz 

Doczy: 20 Lut 2005
Skd: Warszawa/Katowice
Wysany: 2006-06-15, 17:15   

Byłem przy wypadku gdzie pociąg potrącił pijanego faceta ... mózg mu wyszedł na zewnątrz ... i on sam wyszedł ... z tego :)

samson 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 03 Cze 2006
Skd: Żabia Wola
Wysany: 2006-06-15, 17:25   

Mimo mega mocnych nerwów nie dałem rady. Ostre :?

kamil.k 
złota ronczka

Pomg: 29 razy
Doczy: 09 Gru 2005
Skd: piotrków trybunalski
Wysany: 2006-06-15, 18:14   

samson napisa/a:
Mimo mega mocnych nerwów nie dałem rady. Ostre :?

no to stary rzeczywiscie masz mocne nerwy - wczoraj ogladalem to kilkanascie razy bo chcialem byc pewny czy tamten z tylu daje jakies oznaki zycia; ten z przodu cos tam sie ruszal ... ale i tak niezli twardziele ze nie zemdleli

mnie nie ruszaja takie rzeczy tymbardziej ze to sie stalo kumos wiec mnie nie boli co nie znaczy ze nie wspolczuje

chcialbym zobaczyc takich twardzieli co maja niby mocne nerwy przy uboju swini siekiera :lol: kilku widzialem i ich reakcja mnie bardzo zaskoczyla :lol:

Dee Jay 

Doczy: 27 Lut 2006
Skd: Tarnobrzeg
Wysany: 2006-06-15, 18:27   

Mnie to nie rusza choć troche obrzydliwe.
Inny ciekawy wypadek z F1 i szczyt głupoty:
http://www.smog.pl/wideo/1117/wypadek_na_torze_f1/

Firley 

Doczy: 21 Mar 2005
Skd: Wawa
Wysany: 2006-06-15, 20:23   

Dee Jay napisa/a:

z tego co widze to w tym wypadku zgina rozwniez kierowca tylko nie zabardzo wiem jak to sie stało Niestety włoskiego sie nie uczyłem :?

misza 

Pomg: 4 razy
Doczy: 21 Sie 2005
Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2006-06-15, 20:32   

zawitajcie na ogrisza( nie pamietam jak sie dokladnie stronka nazywa ) nie bedzieciemogli spac przez tydzien, chyba ze lubicie ogldac jak sie ludziom glowy obcina przez "terorystow"
a moze widzial ktos kiedys taka stronke jak ochyda.abc.pl(chyba jej juz nie ma) ?? ??to dopiero bylo straszne

kamil.k 
złota ronczka

Pomg: 29 razy
Doczy: 09 Gru 2005
Skd: piotrków trybunalski
Wysany: 2006-06-15, 20:37   

misza napisa/a:
zawitajcie na ogrisza( nie pamietam jak sie dokladnie stronka nazywa ) nie bedzieciemogli spac przez tydzien, chyba ze lubicie ogldac jak sie ludziom glowy obcina przez "terorystow"
a moze widzial ktos kiedys taka stronke jak ochyda.abc.pl(chyba jej juz nie ma) ?? ??to dopiero bylo straszne

wlasnie cos pamietam ze byla jakas strona na ktorej pokazywane byly zwloki i filmy ...

Solveig 

Doczy: 29 Sty 2006
Skd: Krakow
Wysany: 2006-06-15, 20:47   

tak szczere to ten 1 filmik nawet mnei n ie ruszyl... chyba za duzo w zyciu widzialem

misza 

Pomg: 4 razy
Doczy: 21 Sie 2005
Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2006-06-15, 21:16   

Solveig napisa/a:
tak szczere to ten 1 filmik nawet mnei n ie ruszyl... chyba za duzo w zyciu widzialem

dokladnie jakis stopien znieczulicy juz mamy, codziennie w telewizji pokazuja trupy wiec czemu taki filmik mialby nas zaskoczyc, przeciez oni jeszcze zyja....

osobiscie widzialem kiedys jak polonezem potrocil kolesia pijaka ktory sie wytoczyl na ulice i mialem z 12lat w tedy to bylo straszne dopiero krew lot kolesia jak kukla masakra

a kto widzial przezentacje drogowki?? to jest dopiero masakra tamtego nie ogladalem do konca najgorszy byl ten wypadek jak kobieta sie spalila zywcem w swoim aucie masakra a wszystko przez to ze chcieli ja uratowac

center 

Pomg: 17 razy
Doczy: 31 Lip 2004
Skd: Katowice
Wysany: 2006-06-15, 22:11   

szkoda ze nie wiemy jak sie skonczyo to pierwsze, ale hardcore to raczej zaden..
juz bardziej hardcorowe dla mnie sa np. operacje plastyczne na MTV, jak pokazuja wszystko, bez cenzury, odsysanie tluszczu wyglada najgorzej na swiecie..polecam obejrzec... 8)
fart ze chlopaki dostali w ta czesc klatki, kawalek w prawo i nie byloby co ratowac...

mgr inż. Jędrek ;)

Kowal 

Pomg: 1 raz
Doczy: 26 Sty 2006
Skd: Mazowieckie
Wysany: 2006-06-15, 22:16   

Ja dałem rade obejrzeć ale za to mi nie dobrze:/
:shock: :shock: :shock:

oxstyle 

Doczy: 16 Lut 2006
Skd: Wroclaw
Wysany: 2006-06-15, 22:42   

Ten pierwszy nic strasznego nie bylo zeby obrzydzilo ...

Niestety ale taka prawda coraz wiecej wypadkow pokazuja i sie widuje na ulicach ze juz pomalu przyzwyczajony jestem do takich widokow ...

Ale co nie zmienia faktu ze byla jak ktos pisal taka stronka irakijczykow czy kogos co pokazywali jak na zywca ucianali glowe jakas piłka ... masakra

jaqub 

Pomg: 11 razy
Doczy: 22 Mar 2005
Skd: LUBLIN
Wysany: 2006-06-15, 22:45   

jestem studentem juz 4tego roku AM wydz lekarski i zaluje ze nie bylo dalszej czesci filmu... chetnie bym obejzal czy sobie skosnoocy poradzili... nie wiem jak Wy ale ja lubie ogladac np doctor G na discovery tylko jak dla szkoda wielka ze jest cenzura i nie widac wszystkiego bo byloby to dla mnie dobra pomoca ....

Dee Jay 

Doczy: 27 Lut 2006
Skd: Tarnobrzeg
Wysany: 2006-06-15, 22:56   

Firley napisa/a:
Dee Jay napisa/a:

z tego co widze to w tym wypadku zgina rozwniez kierowca tylko nie zabardzo wiem jak to sie stało Niestety włoskiego sie nie uczyłem :?

Gaśnica strażaka uderzyła go w wizjer kasku przy ponad 200km/h.

Firley 

Doczy: 21 Mar 2005
Skd: Wawa
Wysany: 2006-06-15, 23:01   

Dee Jay napisa/a:
Gaśnica strażaka uderzyła go w wizjer kasku przy ponad 200km/h.

lol
ehh miał pecha chłopak

SmasherE30 
Coś tam wiem

Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2006-06-16, 00:08   

VTD
miało niebyc mięsa do cholery ... gdzie jest MOD :?: :idea: :evil:

This post was sponsored by letter ///M like Maciek ;)

Scigany 

Doczy: 15 Sie 2004
Skd: Gliwice
Wysany: 2006-06-16, 01:03   

mientcy jestescie, powinni takie cos w telewizji pokazywac, osfajac ludzi. Przy mnie kobiete koles autem walnal, to nikt oprocz mnie do nie podbiegl, ludzie sie slaniali na nogach, jeden zygac zaczal, baby lamentowac zaczely a kobieta sie wykrwawiala na ulicy, nawet do cholery z apteczka nikt nie podszedl a 7 aut sie zatrzymalo, skonczylo sie ze kobieta w drodze do szpitala zmarla z powodu rozleglych obrazen, ale chodzi o fakt, ze sam z dziewczyna przy niej bylem a reszta przez palce rzygala. wszystko wychowane w rozowej landrynkowej codziennosci, a co do czego pozniej, to mdleja na zawolanie. Ostatnio palca w stawie do koscie rozcialem, to nie mial mi go kto nawet zawinac, bo kumpel prawie mi sie na twarz nie zerzygal jak krew i kosc zobaczyl. Paranoja, gdzie te jaja ? W pracy koles ostatnio ataku padaczki dostal, to ludzie od niego zaczeli uciekac jak od zboczenca prątkujacego bakteriami waglika, jakbym mu kija w zeby nie wsadzil, to by z jezykiem w kieszeni do domu wrocil. Byc moze oburzy niektorych to co napisalem, ale dla mnie to jest natura, jest to cialo i naprawde nie ruszaja mnie zadne bebechy na asfalcie. Tak bywa, takie jest zycie, nie raz bylem swiadkiem wypadku ( codziennie przejezdzam przez czarny punkt tam i spowrotem - E40 gliwice-zabrze) i przeraza mnie podejscie wiekszosci ludzi do zdarzen jakie nastepuja na drodze. Wierzcie mi , ze mozna sie z takim czyms osfoic i inaczej reagowac na takie sytuacje. Kobieta moja zanim zaczela nauke i prace w stomatologii, to aby nie "rzygac" na pacjentow przy wyrywaniu zęba musiala zaliczyc wizyty w prosektorium. Kiedys jej sie slabo robilo na widok krwi, teraz by mogla sie w niej kąpać.

gg 3437874

jaqub 

Wysany: 2006-06-16, 08:28   

Scigany napisa/a:
mientcy jestescie, powinni takie cos w telewizji pokazywac, osfajac ludzi. Przy mnie kobiete koles autem walnal, to nikt oprocz mnie do nie podbiegl, ludzie sie slaniali na nogach, jeden zygac zaczal, baby lamentowac zaczely a kobieta sie wykrwawiala na ulicy, nawet do cholery z apteczka nikt nie podszedl a 7 aut sie zatrzymalo, skonczylo sie ze kobieta w drodze do szpitala zmarla z powodu rozleglych obrazen, ale chodzi o fakt, ze sam z dziewczyna przy niej bylem a reszta przez palce rzygala. wszystko wychowane w rozowej landrynkowej codziennosci, a co do czego pozniej, to mdleja na zawolanie. Ostatnio palca w stawie do koscie rozcialem, to nie mial mi go kto nawet zawinac, bo kumpel prawie mi sie na twarz nie zerzygal jak krew i kosc zobaczyl. Paranoja, gdzie te jaja ? W pracy koles ostatnio ataku padaczki dostal, to ludzie od niego zaczeli uciekac jak od zboczenca prątkujacego bakteriami waglika, jakbym mu kija w zeby nie wsadzil, to by z jezykiem w kieszeni do domu wrocil. Byc moze oburzy niektorych to co napisalem, ale dla mnie to jest natura, jest to cialo i naprawde nie ruszaja mnie zadne bebechy na asfalcie. Tak bywa, takie jest zycie, nie raz bylem swiadkiem wypadku ( codziennie przejezdzam przez czarny punkt tam i spowrotem - E40 gliwice-zabrze) i przeraza mnie podejscie wiekszosci ludzi do zdarzen jakie nastepuja na drodze. Wierzcie mi , ze mozna sie z takim czyms osfoic i inaczej reagowac na takie sytuacje. Kobieta moja zanim zaczela nauke i prace w stomatologii, to aby nie "rzygac" na pacjentow przy wyrywaniu zęba musiala zaliczyc wizyty w prosektorium. Kiedys jej sie slabo robilo na widok krwi, teraz by mogla sie w niej kąpać.

masz racje z tym ze waglik nie pratkuje bo to laseczka Gram dodatnia i wytwarza SPORY... a u kogos kto ma atak padaczki nie powinno sie niczego do ust wkladac... ale z tym ze jest ogromna znieczulica i kazdy martwi sie o siebie zeby sie przypadkiem "nie ubrudzic"... nikt nie mysli ze mi tez sie moze to przytrafic...

Scigany 

Doczy: 15 Sie 2004
Skd: Gliwice
Wysany: 2006-06-16, 09:10   

jaqub napisa/a:

masz racje z tym ze waglik nie pratkuje bo to laseczka Gram dodatnia i wytwarza SPORY... a u kogos kto ma atak padaczki nie powinno sie niczego do ust wkladac... ale z tym ze jest ogromna znieczulica i kazdy martwi sie o siebie zeby sie przypadkiem "nie ubrudzic"... nikt nie mysli ze mi tez sie moze to przytrafic...

heh. no to tu juz wymieklem, na wagliku sie nie znam ;) chodzilo o przenosnie, a atak padaczki - przy niedocukrzeniu, kolesia telepalo jak rybe co z siatki wyskoczy, dopuki mu przez te zacisniete zeby na patyku czegos slodkiego do dziuba nie wlozylismy, moj wujek jest cukrzykiem, takze kilka razy mu sie tak zdarzylo. ogolnie ludzie srali pod siebie na okolo. po przyjezdzie pogotowia, jak kolo doszedl do siebie to sie okazalo, ze ... saszetke mu w tym czasie ukradli, facet byl podwykonawca i z pieniedzmi zleceniodawcy udal sie do nas na zakupy. Po wszystkim przegladalismy kamery, namierzylismy ujecie i okazalo sie, ze koles ktory najglosniej wolal pomocy na samym poczatku ataku , wykorzystal sytuacje i okradl go. Niestety taki kraj, nie dosc, ze koles prawie umieral w tlumie ludzi i wszyscy sie patrzyli ( myslalem, ze zaczna sobie jeszcze zdjecia przy mnie i nim robic ) , to jeszcze go do cholery okrali.

gg 3437874

samson 

Wysany: 2006-06-16, 09:17   

Z całym szacunkiem, ale piszecie jacy to jesteście zaprawieni w bojach, jak to na Was nie robi wrażenia krew, mięcho na asfalcie i flaki wkręcone w koło samochodu. Jestem tylko ciekawy jak zachowalibyście się gdybyście coś takiego na żywo zobaczyli. Ja Wiem i nie ukrywam, że nie potrafiłbym i nie odważyłbym się udzielić pierwszej pomocy mimo 4 kursów ratownictwa drogowego. Nie mówie tu oczywiście o jakiś obdarciach skóry i skaleczeniach bo to norma przy jeździe na motocyklu.

Żeby być takim super nie trzeba uwielbiać widoku wnętrzności, więc Ścigany wyluzuj troche bo nie każdy jest dr. Queen jak Ty :)

jaqub 

Wysany: 2006-06-16, 10:25   

samson napisa/a:
Z całym szacunkiem, ale piszecie jacy to jesteście zaprawieni w bojach, jak to na Was nie robi wrażenia krew, mięcho na asfalcie i flaki wkręcone w koło samochodu. Jestem tylko ciekawy jak zachowalibyście się gdybyście coś takiego na żywo zobaczyli. Ja Wiem i nie ukrywam, że nie potrafiłbym i nie odważyłbym się udzielić pierwszej pomocy mimo 4 kursów ratownictwa drogowego. Nie mówie tu oczywiście o jakiś obdarciach skóry i skaleczeniach bo to norma przy jeździe na motocyklu.

Żeby być takim super nie trzeba uwielbiać widoku wnętrzności, więc Ścigany wyluzuj troche bo nie każdy jest dr. Queen jak Ty :)

hej! najlepsza motywacja do dzialania w takiej sytuacji jest to ze trzeba miec swiadomosc ze NAM tez sie moze kiedys cos takiego przydazyc... a w chwili obecnej nie udzielenie POMOCY ofierze wypadku jest KARANE... ja jesli widze ze byl jakis wypadek/stluczka zawsze sie zatrzymuje... najczesciej wystarczy kilka slow zeby uspokoic poszkodowanych... a zeby udzielic skutecznej pomocy wystarczy tylko PODSTAWOWA wiedza i minimum checi...

samson 

Wysany: 2006-06-16, 11:31   

jaqub napisa/a:

... a w chwili obecnej nie udzielenie POMOCY ofierze wypadku jest KARANE... ja jesli widze ze byl jakis wypadek/stluczka zawsze sie zatrzymuje... najczesciej wystarczy kilka slow zeby uspokoic poszkodowanych... a zeby udzielic skutecznej pomocy wystarczy tylko PODSTAWOWA wiedza i minimum checi...

Ja nie miałem jeszcze okazji trafić na wypadek, do którego nie dotarły by odpowiednie służby. Doskonale zdaje sobię sprawę że nie udzielenie pomocy jest karalne, ale karalne jest również nieumyślne spowodowanie śmierci. Każdy zadecyduje o tym co zrobi.

Mariusz 

Doczy: 20 Lut 2005
Skd: Warszawa/Katowice
Wysany: 2006-06-16, 14:43   

Jestem ciekaw ilu z was potrafi udzielać pierwszej pomocy ;)
Powinni wszyscy ;)

A zatem może warto sobie przypomnieć ? :)

PS.
Tam gdzieś na pierwszej stronie była rozmowa o serwisie Ogrish ;) Link: www.ogrish.com

Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: