BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
coś jest nieteges jak możecie to doradzcie
Autor Wiadomo
LENY
[Usunity]

Wysany: 2004-08-24, 23:04   coś jest nieteges jak możecie to doradzcie

Mam e30 325e i jak silnik jest rozgrzany to wskaźnik temperatury jest po środku podziałki a czasami nawet niedochodzi do srodka. Jak pojeżdze trochę zapala mi się na suficie kontrolka od płynu w chłodnicy, przewody gumowe są gorące i twarde . Jak odkręce korek w zbiorniczku to woda wraca i przewody robią sie miękkie i poziom jest o.k i kontrolka nie świeci się . Co do kur.... nędzy jest bo głupieje już czy termostat padł czy co niech ktoś mądrzejszy odemnie coś doradzi . Dzięki

Daniel e-28
[Usunity]

Wysany: 2004-08-24, 23:37   

a może to kwestia odpowietrzenia??

LENY
[Usunity]

Wysany: 2004-08-24, 23:41   leny

wydaje misię że dobrze odpowietrzyłem ale jeszcze raz jutro to zrobię( czyli termostat odpada)

BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2004-08-24, 23:47   

Moze byc takl ze korek od zbiorniczka płynu sie popsiuł - kolega Scooti tez podobnie miał i weże mu pekały.Sprawdz korek podmien z kims kto ma sprawny.

LENY
[Usunity]

Wysany: 2004-08-25, 00:02   koreczek

a może z kolegów ktoś ma drugi na zbyciu do sprzedania sprawny koreczek, poszukajcie panowie !! !!!

ScOOti
[Usunity]

Wysany: 2004-08-25, 08:48   

Kirek umnie nie wiem co jest grane poniewaz po wymianie korka tez weza wysadza ;( przypuszczam ze termostat padl poniewaz wykrecilem go i zalalem wrzatkiem to nawet nie otworzyl sie.

lokop e30 320i 
Tylko honorowo.

Doczy: 23 Mar 2004
Skd: Lubin-Haverhill
Wysany: 2004-08-25, 19:21   

Cos mi sie wydaje ze komprecha wali ci do ukladu chlodzenia. Morze to tylko uszczelka pod glowica a moze kto wie, sama holowka chce ju powendrowac na skup metali kolorowych:? :) (przerabialem niedawno) To najczarniejszy scenariusz pewnie to termostat albo korek zbiorniczka.

Go

Wysany: 2004-08-26, 18:48   

na 90% masz zapowietrzony układ chłodzenia miałem to samo

LENY
[Usunity]

Wysany: 2004-08-26, 22:22   pomocy

termostat wyciągnołem i zagotowałem ale coś za wolno się roztwiera po wrzuceniu do wrzątku gdzieś po 10 s się otworzył. Układ odpowietrzony i narazie o.k zobaczymy jak w kite jutro przywale co się będzie działo. Narazie wszystkim dziękuje za rady .

LENY
[Usunity]

Wysany: 2004-08-27, 23:47   POMOGŁO

TERMOSTAT WYGOTOWANY STERYLNY UKŁAD ODPOWIETRZONY I WSZYSTKO O.K - POMOGŁO WSZYSTKIM ZA RADY WIELKIE DZIĘKI

Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: