Wysłany: 2006-06-11, 12:17 15 lipiec - Klasa RWD w SuperOESie na Torze Kielce !!!
Kolejna impreza tuz tuz
Zaproponawana przez Pancina klasa RWD w SuperOESie moglaby byc rozegrana pod warunkiem zgloszenia sie conajmniej 5-6 zawodnikow ktorzy beda chcieli wystartowac.
Bylaby to oddzielna klasa. Bez podzialu na pojemnosci silnika, poprostu tylko tylno napędówki.
Proponowany termin to 15 lipiec 2006r.
Moznaby wybrac wczesniejszy teramin, ale z uwagi na to ze nie wszyscy mogliby sobie pozwolic na druga taka impreze w ciagu jednego miesiaca proponujemy lipiec. Wiadomo: paliwo, dojazd, opony, nocleg ... to wszystko kosztuje ...
Co sądzicie o tym pomysle.
Nie ukrywam ze licze na aktywny udzial osob ktore startowaly w czerwcowym zlocie
Pozdrawiam!
Lukas
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
fajna inicjatywa
prawdopodobnie przyjade bo chyba na zawody w czechach na ktore mialem jechac jednak nie pojade wiec na dzien dzisiejszy nie mowie nie....
_________________ dobra no zmienie ta Aniee30.. nich Ci bedzie Piotrek,cobys nie smial sie ze mnie zabardzo:)
Ja jestem swoim E-30 ale będę też (chyba, jak zdążą naprawić????) subaryną, więc będę startował dwoma samochodami co na to Pancin, wiem że muszę wybrać samochód do wyników, ale drugim chyba mogę w tylnonapędówkach. Jurek jedź do Czech, może zajął bym Twoje drugie miejsce, no chyba że tego wymiatacza by nie było z M-5, , i jakiś inny się nie urodzi bo jak ostatnio Was widziałem to jest kilku, (co jeżdżą), a nie samochód ich wozi.
wert jak chciales tak masz:P okazalo sie dzis ze tydzien puzniej mam wyscig na dolnym slasku wiec raczej odpuszcze temat....no chyba ze przyjade treningowka...ale wtedy to mi naklepiesz...:( wiec musze sobie przemyslec co i jak:P
_________________ dobra no zmienie ta Aniee30.. nich Ci bedzie Piotrek,cobys nie smial sie ze mnie zabardzo:)
Niestety mnie nie będzie. Za dużo załatwień związanych ze zmianą stanu cywilnego. Poza tym gdybym pojechał, to nie miałbym się juz z kim prawdopodobnie żenić!
No i właśnie to jest ten problem organizacyjny. Wielu mówi, że nie robi się w PL tego czy tamtego, ale jak można zrobić to nie ma chętnych. Ale ja w dalszym ciągu jestem otwarty.
Koszt startu to 60 zł dla członków AK Kieleckiego i 80 zł dla pozostałych. W tym mamy uczestnictwo w zawodach (sporo jeżdżenia) i ognisko na campingu (podobnie jak na ostatnim zlocie).
Kiedy to dokłądnie bedzie tzn chodzi mi o godziny (Bo musze byc na noc w pracy , ewentualnie sobie wolne wezme). Miałem przyjechać ostatnio ale teraz może wreszcie się wybiore. Tylko musze wiedzieć o której to bedzie !
Pozdro
na dzień dzisiejszy tak optymistycznie wyszła zbieżnośc że jestem na 100%w lipcu; zderzak naprawiony, błotnik i maska przetarta jakoś jedzie ; widocznie raz na dwa lata gdzieś coś się musi podziać z własnej winy aby potem było lepiej