Zapewniam cię że ,jesli postawisz swoje auto obok E30 "fabrycznej" ale zadbanej, to niestety słabo wypadniesz w porównaniu.
BMW E30 zawsze przyciąga wzrok nawet na parkingu pod marketem jednak pod jednym warunkiem: Jeśli widać że jest (może to mocne słowa ale...) ukochaną becią właściciela/ki
i przedewszystkim JEŚLI WYGLĄDA NADAL JAK BMW !!
Marcin otrzymujesz ostrzezenie za obrazę użytkownika.O gustach się nie dyskutuje , kazdy robi auto pod siebie i co się komu podoba , mnie równiez jest nie po drodze ze stylingiem Tomcia ale wysyłanie go na leczenie jest juz grubą przesadą , podoba mu się to co ma ,więc to uszanujmy.Ja cenią go za odwagę ze zdobył się na odwagę i zaprezentował nam swoje auto.Dla mnie liczy się człowiek a nie jego samochód , poza tym Tomcio wydaje się byc bardzo kulturalnym fanem bmw , dlatego sądzę iż odsyłanie go na leczenie i nazywanie wiesniakiem jest nieelegackie i nie dopuszczalne i naganne.
Pozdro
Piotr
Widac chlopaki, ze sie wam poprawnosc polityczna udziela. Auto jest paskudne i nie bylem w stanie wyrazic sie inaczej
no to jestem ,ja twój guru he,he. żarcik he właśnie zrobiłem takie na zwykłej budzie replika warsteinera. i sam jestem zaskoczony wyglądem. a kolesia zostawcie w spokoju jeden lubi pomarańcze a drugi jak mu nogi śmierdzą jego auto? jegoo pieniądze i już. możemy mu podpowiedzieć co by było lepsze czy takie spoilery czy inne. moja propozycja obniż tylny spoiler i wstaw normalne migacze i troszke wyższe opony żeby zapełniły prześwit w nadkolach pozdrawiam nerwowy chcecie luknąć na moje? zapraszam nasze śmigiełka i e30 nerwowy325i narta
no to jestem ,ja twój guru he,he. żarcik he właśnie zrobiłem takie na zwykłej budzie replika warsteinera.
powiem tak ... duzo osob mogłoby cos takiego zrobic, wiele osob pewnie o tym myslało ... ale nieliczni sie na to decyduja ... i ty jestes jednym z nich i bardzo dobrze ... a guru jest dla mnie praktycznie kazdy posiadacz bmw e30 dobajacy o swoj wóz ... w sposob ogolnie pojety jako dbanie ...