Wysany: 2006-07-01, 14:30 Dzisiaj o godzinie 13 w Wojewódzkim Urzędzie Mazowieckim...
... odbyła sie uroczystosc slubna PiotraW i Magdy (teraz żony).
Z tej okazji chciałbym jeszcze raz złozyc wam najserdeczniejsze zyczenia,spełnienia marzen,zdrowia szczescia i pomyślnosci.
PS.Niestety odbyło sie bez przysłowiowego upalania ale wszystko da sie nadrobic.
Zdjecia niedługo.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ostatnio zmieniony przez BADYL 2006-07-01, 14:53, w caoci zmieniany 2 razy
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-07-01, 14:39
proponowalem Pioterowi aby wsiadl do mojej i zrobil upalanko male ale odwrocil sie za siebie, skrzywil mine i powiedzial" eee juz nie moge, zona patrzy " a slinka mu pociekla .Baur przyjechal z takim zamiarem ale po drodze miske rozwalil a ze to dobry kumpel Piotera wiec nie mogl przez taka drobnostke nie przyjechac na slub wiec wpadl z cieknacym olejem.to sie nazywa poswiecenie ja nie umiem wiec tez nie upalalem
zrobilem pare fotek zeby niebylo ze nie bylem 8) ale nie ustawilem rozdzielczosci i wyszly takie malenstwa:
na 1 i 2 fotce widac wlasnie pechowca od cieknacej miski
Witam !! A to się Pioter maskował..................Gratulacje na nowej drodze.........życia. Oby jak najmniej wybojów , sporo kasy na codzień , szczęścia małżeńskiego i wyrozumiałości ze strony Szanownej Małżonki , bo pewnie z ukochanej marki nie zrezygnujesz.............PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia a przede wszystkim, co najważniejsze,to
wzajemnej miłości aż do grobowej deski.
Pozdrowienia i całuski - M.
Pioter nie wiem czy Ci gratulować czy składac kondolencje.... mam tylko nadzieję że nie zaczniesz teraz w dresie chodzić i nie przestaniesz palić gumy bo być całkiem się zmarnował, a taki porządzny chłopak byłeś
_________________ Była: SuperETA (OO=[][]=OO)
0-100/V-max: 8,29s/225km/h
OCALIŁA MI ŻYCIE - brak mi jej
Pomg: 1 raz Doczy: 30 Sie 2004 Skd: Warszawa YELONKI
Wysany: 2006-07-03, 00:46
Magduniu i Piotruniu,wszystkiego naj......No i oczywiscie oczekujemy nowego klubowicza/klubowiczki ,w pełnym zdrowiu nadeszłego i beemki kochającego.Pozdro.
_________________ B-ardzo M-iłe W-spomnienia
DAREK-użytkownik forum
E34 525 -SPRZEDANE> Jest: PRIMERA P12,YAMAHA Fazer 600 , E36 COUPE,E 38