Mam do Was takie pytanko a mianowicie mam do kupienia czarne sprężyny firmy H&R na przod podobno sa One do modelu e34 czyli mojego ,ale nic wiecej o nich nie wiem pozatym ze sa czarne a na nich widnieje taki o to numer "H&R 03/1 BMW" Czy moze ktos ma takie spreżyny lub wie o ile obnizaja samochod, czy jest duzo twardszy niz seryjny itd itp
Za wszystkie sugestie z gory dziekuje
Wysany: 2006-07-10, 23:47
J E L I T O napisa/a:
H&R czarne to standardowe spręzyny.
JELITO, wydaje mi się że się mylisz - chyba nie występuje coś takiego jak standardowa sprężyna H&R...
Speed- sprawdzałem u siebie w katalogu, czarna sprężyna o oznaczeniu H&R 03/1 BMW -
jest stosowana w serii 3 e21, obniżenie -35mm...
to za diabła Ci nie spasuje
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2006-07-11, 12:17
J E L I T O napisa/a:
Prawie każda szanująca się firma ma w swojej ofercie sprężyny standardowe.
może... ja mam katalog H&R, w którym są pełne kity zawieszenia, sprężyny obniżające i dystanse do kół... może są jakieś inne katalogi produktów ww f-my...albo robią org sprężyny pod inną nazwą - w końcu H&R to nie jakaś mała manufaktura...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Speed- sprawdzałem u siebie w katalogu, czarna sprężyna o oznaczeniu H&R 03/1 BMW - jest stosowana w serii 3 e21, obniżenie -35mm... to za diabła Ci nie spasuje
RoboCop Dziekuje Ci bardzo za sprawdzenie