Niestety wiem ze to tylko 325i wiecej szczegołów nie znam moze sam własciciel niedługo to zawita.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ostatnio zmieniony przez BADYL 2006-07-22, 15:08, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 17 razy Dołączył: 12 Maj 2005 Skąd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysłany: 2006-07-15, 16:23
ja pier*#%@^*!!!!!! ale zajeb100 to auto!!!!!!!!!
co to za gość ten nerwowy ? mam nadzieje że to nie ten arabo/cygan, który sprzedał Kijafie czerwoną M3...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
ja pier*#%@^*!!!!!! ale zajeb100 to auto!!!!!!!!!
co to za gość ten nerwowy ? mam nadzieje że to nie ten arabo/cygan, który sprzedał Kijafie czerwoną M3...
A nie wiem kto taki miał mail wiec tak zapisałem - zaprosiłem go na forum ale jeszcze sie nie pokazał.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
bardzo ładna replika auta wyscigowego szkoda ze nie z wydmuszkami
trzeba by sie dowiedziec czy auto jest tak wyklejone czy faktycznie jest tak polakierowane ... jak wyklejone to koszt okolo 2000-3000zl taka zabawa i zrobia to ze zdjecia ... jesli jest tak wymalowane to SPUSZCZAM GłOWE!
tak czy inaczej auto wyraziste, odwaznie zrobione ... no i to BMW e30 czyli najlepsza beemka jaka powstała ... po m3 e30
HALO witam wszystkich tu Nerwowy z częstochowy właściciel tego e30 w barwach warsteinera. w następnym tygodniu zamieszczę więcej fotek jest to zwykła e30 325i ze szpeą. jeszcze nie ukończona chciałbym zapodać felgi bbs-a,obniżyć tył, mam też już dopinkę pod tylny zdeżak tylko się maluje. aktualnie wczoraj odebrałem bmke z przeróbki bo 3 lata temu uległem ciężkiemu wypadkowi motocyklowemu jestem po 3 operacjach i aktualnie mam sztywną nogę w kolanie. a w bmw mam sprzęgło w rece wyglonda cała konstrukcja jak z tira
[ Dodano: 2006-07-15, 18:15 ]
i wiem że nie jes to M3 .prawie ale wiem że prawie robi wielką różnicę. kolega tam napisał że przydały by się wydmuszki,dmuchane błotniki, ale tez przydała by sie dokładka na dach zdezaki od M3 a później silnik piasty na 5 śrób itp. nie stać mnie i jest to zrobione ze smakiem nie przesadzona nie ma tu karton gipsu na niej.
[ Dodano: 2006-07-15, 18:19 ]
ktos tam pytał jak to robione jest tak? tak jak mówisz ze zdjęć z netu malowane to kolor biały i pasy M a reszta to naklejki ALE!!!! pod trzema warstwami klaru.
[ Dodano: 2006-07-15, 18:27 ]
a może ma ktoś z was BBS-y 16cali s lekkim rantem do e 30 zamieniłbym na te azevy co są na mojim aucie. jak jest ktoś z takimi felami to dajcie cynk.
do tego kolegi z mińska mazowieckiego to nie jest mój projekt moje jest tylko odważne wykonanie. jest to replika samochodu wyścigowego z dtm-u. i jak ja mogę ściągnąć spoiler? co? nie jest pół metrowy nie? wejdź sobie na stronkę www.dtm 1990. i poogladaj tam autka pozdro.
spokojnie ... nie nerwuj sie tak na misze ... on sie uczy 8) dopiero ...
z tymi wydmuszkami nie chodziło mi oto byś załozył poszerzane blotniki bo to beznses .... chodziło mi raczej ze do max efektu brakuje tu poprostu m3 e30 ....
to jeszcze sie brzydko spytam ile kosztowało takie oklejenie auta ... oczywiscie mozesz podac w jakich granicach jesli to tajemnica handlowa
Pomógł: 4 razy Dołączył: 21 Sie 2005 Skąd: Mińsk Mazowiecki
Wysłany: 2006-07-15, 20:59
nerwowy powiem ci tak ja nie lubie spojlerow, ale skoro mowisz ze tak bylo w oryginale to tak ma byc oryginal to podstawa, dtm'em sie jeszcze nie zajmowalem takze nie wiem co i jak
pozdro