Parownik sam przemontowałem , bo mnie denerwował w tamtym miejscu obok świec. A poza tym prawda - im krótsza droga tym lepsza odpowiedz membrany na dodanie gazu.
A co do gałki to orginalna była bardzo zniszczona , więc założym drewnianą od e21 ale była niewygodna i teraz jest --- gała --- bardzo poręczna.
okragle galki sa najlepsze... a seryjna w e30 jest za wysoka....
fajne auto ..ladny stan...
a wiem po menela 316i ze i lata ladnie bokami....
ps. zostawil bym jednak znaczki
a i jeszcze jedno.. zastanawia mnie to ze masz deske z "radiem po srodku" taka jak w modelach z waska lampa (czyt. m10) a masz szeroka lampe ... ale moge sie mylic ze takie deski byly montowane tylko w starszej wersji e30...
ładny stan -chociaż jak białe to teraz juz tylko takie jak kolegi nerwowy46
ten środek też mnie zastanawia... środek konsoli... na co są te dwie podłużne zaślepki? już to kiedyś miałem rzucić na forum... 2 moich ziomali ma M10- ale na szerokiej lampie i obydwaj mają właśnie takie konsole... orientuje się ktoś?
jeszcze jedno ! co masz na myśli, pisząc że dodałeś elektryke tylniej klapy?
centralny zamek czy domykanie elektryczne klapy z e32?
ładny stan, ale co nieco bym dołożył - inną kiere i wspome - na początek
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
w waskiej lampie pokretlo do nawiewow bylo do 3 a nie do 4. a radio po srodku montowali wtedy gdy np. w 316tkach zamiast obrotki byl zegar wiec kolo radia drugi bylby bezsensowny..
Dokładnie tak jest jak wyżej, zegary były kiedyś w miejscu obrotomierza a konsola środkowa była wypośrodkowana bo nie było w niej zegarka i chyba myśleli że głupio by wyglądało z takim dużym plastikiem po prawej stronie.
A co do elektryki tylnej machy to mam otwieranie z przycisku (denerwowało mnie jak wyjeźdzałem z zakładu, musiałem w zimę gasić auto i wychodzić aby cieciowi otwierać dekiel) Przycisk widać pod zapalniczką.
Dekielki zdjęłem, wydaje mi się że łądniej.
Jak dobrze pamiętam to w rekinie miałem nawiew na 4, przynajmniej w tym drugim, bo w pierwszym nie pamiętam.