Wysany: 2006-07-19, 12:09 e36 maly board (7dem przyciskow) kilka pytan...
szukalem tego co chcialem nie znalazlem...
1 po wlaczeniu pokazuje -37stopni celsjusza lub -35 stopni far.... czyli najprawdopodobniej nie ma czujnika temp zewn. (gdzie jest lub powinien byc), i ile kosztuje nowy tak +/-
2 ni choroby nie moge ustawic daty (tzn zegar jakos fartem ustawilem a date to chyba tylko 2006 a reszty jakos nie moge)...
3 w autku mam 1dna wtyczke i nie mam BC na dzwigience jakiego (bez przerobek) boarda da sie wsadzic zeby jak najwiecej dzialalo... ?
date udalo sie ustawic trzeba zresetowac czyli wyjac i zalozyc wtyczke jeszcze raz
z tego co sie dowiedzialem to chyba jest pod lewa przednia lampa... ale wydaje mi sie ze u mnie po tym czujniku zostal tylko obciety kabel bez wtyczki...
jak morzesz to sprobuj odpiac czujnik i zobacz jaka temperature Ci bedzie pokazywal... u mnie daje -37 celsjuszy albo -35 farren...
Pomg: 1 raz Doczy: 17 Lis 2005 Skd: Poznań(okolice)
Wysany: 2006-07-24, 18:26
Czujnie temp. w e36 jest (powinien być) w prawym kanale łączącyn zderzak z nadkolem. W tym kanale jest taka dziurka, i tam go trzeba wetknąć. Chyba że niemasz tych kanałów tak jak ja , wyedy pozostaje własna inwencja( ja przypiołem paskiem do zderzaka).
_________________ Żadna usterka usunięta zgodnie z technologią, niema prawa się powtórzyć przez następne 7 lat