BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Trasa: Tarnów-Kielce-Łódz-Toruń-Bydgosz - REMONTY!!!
Autor Wiadomo
Marcin 
Nurburgring Fan

Pomg: 2 razy
Doczy: 10 Sie 2004
Skd: Katowice
Wysany: 2006-07-24, 11:10   Trasa: Tarnów-Kielce-Łódz-Toruń-Bydgosz - REMONTY!!!

Za dwa dni jade na morze wlasnie ta trasa, jak bedzie??????????

nokerman 
ostatni mohikanin

Pomg: 21 razy
Doczy: 22 Mar 2004
Skd: Puławy
Wysany: 2006-07-24, 11:35   

a dokąd jeśli można zapytać?? bo mi to na koszalin wygląda?? lub okolice :mrgreen:

Aktualne Warunki Ruchu na Drogach

E30 325iA 1987r. Coupe :mrgreen: Spritmonitor.de
E39 528iA 1999r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
E61 530dA 2005r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
«Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»

Marcin 
Nurburgring Fan

Doczy: 10 Sie 2004
Skd: Katowice
Wysany: 2006-07-24, 13:00   

nokerman napisa/a:
a dokąd jeśli można zapytać?? bo mi to na koszalin wygląda?? lub okolice :mrgreen:

Mielno :D

korzuch 

Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2006-07-24, 13:14   

yo!
od bydzi do koszalina czysto jedynie bodjaże w mostowie robia remont wiadukutu a tak to gaz od chojnic do rzeczenicy noga z gazu bo bedziesz miał kosztowny wyjazd jak sypiesz przez biały bór to noga z gazu bo tam tez mają oko i ci CB radio nie pomorze :mrgreen:
pozdro
PS mielno odradzam sam plebs i zasciankowi mieszczuchy plazy zakiepowane fajkami karnji sie na rowy lub łebe mniej bydła i czysto :mrgreen:
PS 1 i do mielna sie jeździc cos wyrwac a nie odpoczywac :mrgreen:

ChriS 
Miłośnik literki M

Pomg: 7 razy
Doczy: 28 Cze 2004
Skd: Chojnice
Wysany: 2006-07-24, 18:40   

Marcin uważaj z parkowaniem w Mielnie.Ja dostałem świstek za wycieraczkę po 10 min. A samochód miałem dobrze zaparkowany ,nikomu nie przeszkadzał,chodnika zostało wolne prawie 2m.Miłego wypoczynku.

Kujon 

Pomg: 4 razy
Doczy: 09 Lut 2006
Skd: Tarnów
Wysany: 2006-07-24, 18:49   

Marcin napisa/a:
nokerman napisa/a:

Mielno :D

Ja rok temu w Mielnie na ul. Chmielnej :mrgreen: koczowałem 2 tygodnie , mało brakowało a bym został AA %%%%% :mrgreen: :wink: , jest kurortowo :D :!: :!: :!:

www.bmw-syndykat.pl - Ciemna Strona Marki

KORDI 
RWD love.. 8)

Pomg: 1 raz
Doczy: 12 Wrz 2005
Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2006-07-25, 01:02   

Marcin trasa od szczucina do słupi jest w remoncie....za to jest tam plus...nie stoją z suszarkami..... ;) od Tarnowa do Szczucina masz luuzz....jedynie suszarki....uważaj przy wjeździe do dąbrowy Tarnowskiej bo często stoją...
Konkretnie w Słupi uważaj przed rondem bo cholerne przeskoki i progi są....strasznie często tam też dochodzi do wypadkow i kolizii...teraz w okresie wakacyjnym praktycznie codziennie..... :?
Później od słupi 9 kilometrów szerokiej ale drogi ale cholerne koleiny są....ten odcinek tez raczej bez suszarek....Uważaj w Mietlu(Mietel)...później jest Stopnica i tu bardzo często stoi nieoznakowana Vectra C srebrna....albo na suszarce łapią albo na kamerke......Ale pojawiają sie też w Mietlu.....
Za Stopnicą,masz luzz do Smogorzowa...tak też lubią stawać...przystanek albo za zakrętem.....potem luzik i znowu stoją w Szczaworyżu...ale tylko na początku......
Przed samym Buskiem(Busko-Zdrój)w Broninie jest fotoradar...ale atrapa.... :)
Ale obok Buska przejedz ostrożnie bo tam strasznie sie czają....najczęściej schowani na skuterkach... ;)
za Buskiem masz spokuj do Chmielnika.....w Chmielniku pojawiają sie za rondem.....a potem już praktycznie do Kielc spokój...... :)

dalej niech już Cie kto inny poprowadzi..... ;)

Szerokiej drogi.... :D

PozdrOOfki...... :D

WujekDobraRada 

Doczy: 22 Mar 2004
Skd: K-lin
Wysany: 2006-07-25, 10:16   

Jeśli mam coś podpowiedzieć - to nie jedź z Torunia na Bydgoszcz. Pózniej z Bydgoszczy do Człuchowa droga jest niebezpieczna - mase wypadków itp. !! Ja zawsze jeżdżę z Torunia na Gdańsk - dojeżdżasz do Świecia (tam cały czas prosto) i dalej na Tuchole, Chojnice, Człuchów ... i Biały Bór, Bobolice... Trasa krótsza i bezpieczniejsza.
A z Tarnowa ostatnio pojechałem sobie drogą na przeprawe promową na wiśle (Nowy Korczyn czy jakoś tak) . Droga krótsza (ok 10-15km - omija sięmost na Wiśle w Szczucinie), pusta, zero Tirów, zero suszarek, kameralna, pełen relaks. Przeprawa kosztuje ok 5-6zł. Jak urlop to na luzie. 8)

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: