Wysany: 2006-07-25, 19:24 Róznica miedzy dyfrem z e23 a e34??Pasuja??
e23 nie wiem jaki model a e34.Chodzi dyferki ogolnie ale budowe kształty LSD.Niestety nie mam czasu na szukanie po katalogach czesci bede bardzo dzwieczny
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Hmmmmmmmmmmmmm i nikt nic nie wie na ten temat?????????
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Moim skromnym zdaniem są duże podobieństwa (porównuje mosty z takich samych wersji silnikowych M30B35), i są spore szanse że Most z E23 podejdzie do E34, jak nie 'jak ulał' to po małych przeróbkach, ale to sie dopiero okaże w kanale.
Niestety po numerach części niema co sprawdzać bo to całkiem inna bajka, E23 zaliczają już jako Archiv 8)
mam nadzieje że cośniecos pomogłem
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
Własnie to jest zagadka - niby most od e23 ma pasowac do e34.
Chociaz przyznam szczerze ze nawet nigdzie nie widziałem dyferków od e23.
dokladnei tak jak Darco napisal po calym dniu walki wszedl na miejsce szkoda ze wyje troszeczke ale to jest wlasnei kupowanie w ciemno napewno on nie byl z e34/e32 ale jak to sie mowi jak masz leb i c.... to kombinuj
_________________ bylo:
e-28 M535i
e-36 325, 318is Coupe
e-30 325e drift spc
e-39 525 TDS
A jest:
e-30 328i Cabrio
e-36 323i
e-30 318 is
Gepard Garage.Swapy mechanika.503-112-639