Wysłany: 2006-08-08, 12:24
ŁUKASZ o gustach się nie dyskutuje, a skoro auto jeżdzi to kolejnym krokiem może być dostosowanie jego wyglądu zewnętrznego wedle własnych upodobać
Ja wogóle nie wiem o co wam chodzi, mi się podoba, menelowi tez, robocopowi pewnie też..... tobie może sie nie podobać, tak to w życiu bywa Całe szczęście wszyscy ludzie są inni, bo ten świat byłby kuresko nudny
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
Wysłany: 2006-08-08, 17:51
niemcy zarabiaja ponad 4 razy wiecej od nas a e30 u nich kosztuje 1000 euro tak jak u nas wiec jak bym zarabial miesiecznie okolo 8 tys zl to zapewniam ze mialbym silnik caly w polerce ze zlotymi dodatkami, felgi 8.5x16 BBS RS,nowy gwint,swiezy lakier, bez gazowni itd. ale niestety to tylko polska a nie francja elegancja
niemcy zarabiaja ponad 4 razy wiecej od nas a e30 u nich kosztuje 1000 euro tak jak u nas wiec jak bym zarabial miesiecznie okolo 8 tys zl to zapewniam ze mialbym silnik caly w polerce ze zlotymi dodatkami, felgi 8.5x16 BBS RS,nowy gwint,swiezy lakier, bez gazowni itd. ale niestety to tylko polska a nie francja elegancja
Pomógł: 17 razy Dołączył: 12 Maj 2005 Skąd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysłany: 2006-08-08, 23:11
menel napisał/a:
też bym widział jak te pieniądze włożyć w moje auto - oczywiście serii e30 - bo wszystkie inne są nie warte wkładania pieniedzy resztą się tylko jeździ
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...