Ja tak ogldałam ze rozkrecanie felgi a jak z wywazeniem?????????
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Wysłany: 2006-08-09, 17:32
Cytat:
Ja tak ogldałam ze rozkrecanie felgi a jak z wywazeniem?????????
A nie wiem jak to będzie z wyważeniem, w każdym razie zaznaczyłem sobie fele tak aby skręcić je tak jak były przed rozkręceniem Ale ogólnie myśłe że nie powinno być problemu, mnustwo ludzi rozbiera i skłąda, więc nie jest tak żle
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
1. nie wejdą Ci chyba, bo będą ocierać o amory
2. będą wystawać chyba poza obrys
3. czemu nie piszesz tego w temacie o swoich felgach , tylko w nowym??
Wysłany: 2006-08-10, 10:46
eeeee przesada - ten blotnik przypomina tego poszerzonego golfa na max co wygral juz jakas tam niejedna nagrode i ponoc jest super a tak naprawde nikomu si enie podoba
Wysłany: 2006-08-11, 14:13
Łukasz napisał/a:
Postawcie sobie te samochody lepiej na półkach w regale
musisz mieć niesamowity regał w domu - takie samochody sa fajne - przynajmniej przy wsiadaniu nie trzeba korzystać z drabiny
Pomógł: 17 razy Dołączył: 12 Maj 2005 Skąd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysłany: 2006-08-12, 01:12
menel napisał/a:
tak jak bym na szybko robil na stacji statoil przed toruniem 8)
Jacek jak nie byłeś nigdy na zlocie w Czechach, to wyjaśniam...
tam mają jobla na punkcie spoilerów... to jest jakies szaleństwo! zakładają do czego się da i jak największe - masakra... jakość - żenująca(wszędzie szpachla, żywice - wszystkie kolory tęczy - byle było dużo i byle jak i prześcigają się w ilości iwielkości tych spychaczy)... i zeby było ciekawie - większość tych ich "stuningowanych" samochodów wygląda tak jakby o zlocie dowiedzieli się wieczorem - dzień przed zlotem - i tyle ile przez noc zdążyli porzeźbić to tak przyjeźdzaają - u nas to jest "ameryka" w porównaniu z Czechami... żeby było ciekawie, tam jest tak "od zawsze"...
można pęknąć ze śmiechu - jak się chodzi i ogląda te ich wydumki...
ale też mają tak porobione skody 100 - że na próbach sprawnościowych robią subaraki STI... niestety nie mam zdjęć tych i tych samochodów, żeby pokazać...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...