..........Własnie dostałem SMS'a od Lukasa o treści ......MAM PUDŁO........ Zajął trzecie miejsce w Superoesie na Torze KIELCE dzisiaj. Żeby było weselej to pierwsze dwa miejsca należały do BMW M5..........No i nam tez rośnie przyszły pogromca wyscigowych tras.Brawo Lukas!!!! Tak trzymać !!!!!! Pozdrowienia z Kielc
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Ale powiec że czułeś oddech na plecach naszch 320 coo????? I by nie fisowanie mego auta to moze i byśmy powalczyli jak ostatnio !! Chłpoie nalezało ci się jeszcze raz Gratuluje ....
Nawet niewiedziałem że Heniek zamiescił taki temat
Dziekuję wszystkim za gratulacje
Gratuluję Pawłowi M5 ktory wygrał w klasie RWD.
Przyznam że stawka była bardzo wyrownan a dobrze przygotowane 2litrowki Felixa i Andrzeja dawały rade Szkoda że Felix miał problemy techniczne, ale nastepnym razem mam nadzieje ze nikt nie bedzie mogl narzekac na sprzeta
Trasa przygotowana przez Pancina liczyła blisko 3 km dlugosci i była niesamowicie techniczna, dzieki temu do samego konca nikt niewiedzial jaki będzie wynik końcowy, mały bład mogl zawazyc o wygranej lub porazce
Było niesamowicie, dzieki wszystkim za super zabawe naprawde mozna na Was zawsze liczyc jestescie super
Pozdrawiam
Łukasz
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Witaj Michał !!!! On juz tak od roku "trenuje" i co najciekawsze ciagle z sukcesami..........PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!