zuber : widzisz tam gdzies srubeczki ? to nie sa BBS-y ktore mialem jako ostatnie w starej kupecie .. te felgi jezdzily u mnie przez okolo miesiac, jako pierwsze 17" w moim zyciu i uwierz mi ze byly idenmtyczne jak te co pokazales - tylko ze w 16" .. sa to bodajze ronale czy cos takiego (napewno nazwa na "r") .. wg mnie nie ma sensu sie pchac w 16" w E36 - samochod duzo lepiej wyglada na 17" a przy oponie 225/45/17 jezdzi sie tak samo ..
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
Stary myślalem że to te.. (a śrubeczki "prawie" tam widziałem )
Ogólnie kicha, bo wyślę te felgi które mam teraz i będę chyba zmuszony śmigać na stalówkach.. bo na allegro nic ciekawego z 17 nie ma.. a 17 tym bardziej by mi pasowały bo zostaną mi oponki 215/45/17....
I teraz pytanie:
Z przodu na pewno będzie 7,5x17 a z tyłu.. no właśnie, czy wejdzie 8,5x17 z ET ok 35 bez poszerzania nadkoli?
Drugie pytanie czy na felgi 8 (ewentualnie 8,5)x17 z ET ok 35 da się naciągnąć opony 215/45 czy to raczej będzie o tyle głupi pomysł co nie wykonalny? :-k
ja mialem u siebie na 8,5 215/40/17 natomiast co do tego czy sie zmiesci - jesli masz wewnetrzne ranty lekko podgiete to bez problemu, a jesli nie to najwyzej wezmiesz mlotka gumowego i dwa razy uderzysz - ale powinno sie zmiescic bez podginania
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
Witam Wszystkich.
To mój pirwszy post więc sie krótko przedstawie: Kamil ,obecnie e36,wcześniej e30 i e34.
Ostatnio kupiłem takie felgi do e36 ,tylko że w romiarze 8Jx17 ET35.Teraz szukam 8,5J na tył. Niestety nie posiadam zdjęc na swoim aucie ,ale przykładowe foto znajdziesz tutaj:
klik
Moim zdaniem są to jedne z ciekwszych felg do BMW.