bylo o tym w w telewizji ... we Wiadomosciach o 17 i 19,30 ... to nie wypadek to masakra ... ciagnal goscia pod autem kilkadziesiat metrów ... pewnie alkohol lub inne bardziej na czasie uzywki ... nic innego jak dozywocie ...
Tak sie wlasnie zastanawialem czy to nie byl ktos w drodze powrotnej z Torunia, bo tego typu towarzystwo jest tam dosc licznie reprezentowane.
I oczywiscie tytul: "Pijany kierowca BMW zabił dwóch drogowców". Gdyby to bylo jakiekolwiek inne auto bylo by tylko "pijany kierowca zabil dwoch drogowcow", nie bylo by tego fragmentu: "Sprowadzone niedawno z Niemiec czarne bmw" Niestety jak dlugo wsrod nas beda debile i bezmozgowcy tak dlugo bedziemy mieli taka opinie
Kychu 0,6 to ja mialem w Toronto po 12 godzinach snu.... wypadek o 4 rano, zatrzymanie wieczorem i wtedy koles ma 0,6 ,zakładając że nic nie pił tylko trzeźwiał w miedzyczasie to byl w momencie wypadku bardziej nietrzeźwy niz ja po 7 browarach (czytaj nawalony) . Bezsensu nienawidze jak ludzie po pijaku wsiadają za koło.
Gdyby nie zespół kryminologów to zapewne nie byłoby sprawy z zarzutem nieumyślnego spowodowania śmierci ...
Nasz naczelnik miał nosa wysyłając nas do Zawiercia ...
Panom policjantom z Zawiercia umknęło uwadze wiele śladów na aucie i potem w kilku miejscach na drodze - tam gdzie były ślady krwi, a na oględzinach zwłok było wiele siniaków wskazujących na to, że ofiary musiały być ostro poturbowane - upadek na drogę, czego następstwem były krwotoki wewnętrzne, następnie śmierć.
_________________ Niemcy każdy samochód projektują tak, aby można było do niego przyczepić działo i w razie wojny podbić świat.
Gdyby nie zespół kryminologów to zapewne nie byłoby sprawy z zarzutem nieumyślnego spowodowania śmierci ...
Nasz naczelnik miał nosa wysyłając nas do Zawiercia ...
jak wogole w takim przypadku mozna mowic o nieumslnosci spowodowania wypadku ... kazdy dzwon po pijaku robiony jest umyslnie
Nie sadze ludzi bo nie jestem od tego ale w tym przpadku widac jak mozna sobie na wlasne rzeczenie zmienic zycie w koszmar ... i jego reszta lub duza czesc spedzic w zakladzie karnym ...
Nie sadze ludzi bo nie jestem od tego ale w tym przpadku widac jak mozna sobie na wlasne rzeczenie zmienic zycie w koszmar ... i jego reszta lub duza czesc spedzic w zakladzie karnym ...
Głupota, nic więcej.
_________________ Niemcy każdy samochód projektują tak, aby można było do niego przyczepić działo i w razie wojny podbić świat.
... Co za zazdrosne ścierwo a nie ludzie się tam wypowiadają.
ci ludzie niestety maja czesciowo racje ze bananowa mlodziez kupuje szybkie bmw za kaske rodziców .. ze auta BMW sprawdzane z niemiec maja niska cene, duze silniki ... i kiepskie hamulce zawieszenie ...
Ostatnio .. w piatek bylem na diagnostyce i gosc mowil mi w superlatywach o moim aucie ... ze niema luzów, ma bdb amorki ( zreszta wymienione 2 dni wczeszniej ) i nie łyse opony itp. opowiadal tez ze ma wielu kolegów ktorzy jak zobacza starsze BMW, zreszta tak jak on to im sie włos na glowie jerzy ... nikt niechce robic w takich autach przegladu ... chyba ze po znajomosci ... niestety trzeba zejsc na zimie ... 85% samochodów BMW z przelomu lat 1980-1995 to szroty ... na ktore dzis byle glupek sobie pozwoli ... a kazdy wie ze co innego miec a co innego utrzymac ... nawet kiedys w Punto mojego ojca uderzyl gosc rozpadajacym sie rekinem i na dodatek nie mial OC i przegladu ...