Ja miałem kiedyś pomysł zrobienia 2 poziomowego stolika obrotowego czyli poziom na dole kręcisz w prawo a ten na górze kręci sie w lewo, całośc miała powstać z częsci od bmw czyli 2 szyby, łożysko, amortyzator i jeszcze kilka drobiazgów ale z braku czasu pożuciłem projekt w trakcie realizacji.
Ty widze masz dużo miejsca w domu, więc taki coś jak dla mnie super sprawa
pomysł przedni - sprawdzcie czy jest wystarczająca odległość od ścian... żeby można było swobodni kijem operować. I wymieńcie lampę żeby był lepiej doświetlony stół i żeby nie raziła po oczach. 8)
Baaardzo dobry pomysł Wprawdzie kolor ścian mi za bardzo nie podchodzi (nieco krzykliwy), ale.... Zależy co kto lubi 8)
Czekam z niecierpliwością na fotki całego projektu
PS. Co to za strół, bo chyba nie Dynamic
Pozdro
LJ
_________________ e34 2,5Vanos
Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA
Ja zrobiłem kino domowe - gadac nie trzeba i zasnąć można .... szczególnie jak teście przyjdą...
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-09-18, 11:46
To teraz Radek powinieneś sobie jeszcze zrobić fotele z miejscem na pop-corn ... o ile dobrze pamiętam, to Papa-Skorpion ma taki fotelik ... tylko pop-cornu tam nie widziałem
Poza tym można sobie wyciąć z kartonu głowy widzów w rzędzie przed Tobą i będzie jak w prawdziwym kinie
Ostatnio zmieniony przez duchPW 2006-09-18, 11:52, w caoci zmieniany 1 raz
Bilardzik fajna sprawa!!! Apropo KRĘGLI to byłem kiedyś w domu Soloża (tego od polsatu) i miał 2 tory do kręgli z pełną automatyką i strzelnicę na ostrą amunicje w piwnicy...
sam opowiedz jak go tam zainstalowales
nie mam pojecia co ty z nim wyprawiasz
wyobrazcie sobie ze wibrator ten zasilany jest kablem jak moja reka,chlodzony cieklym azotem
a przed zatarciem chroni go natryskiwana pod wysokim cisnieniem woda