Wysany: 2006-09-20, 09:54 [E30] Marcin ->> 320i Touring
Cześć!
Stwierdziłem, że już czas abym zaprezentował swoje autko, szczególnie, że forum w galerii mało jest E30 Touring
BMW E30 320i Touring
Kolor: MalachitGrun Metallic
Wyposazenie:
IS Lippe
Czarne lampy Hella (oryginał)
Czarne kierunki Hella
Światła halogenowe przednie
Felgi fabryczne BBS 7x15 i opony 205/55 R15
Fabrycznie przyciemnione na zielono szyby
Kierownica M Technic Lederlenkrad II
Gałka M Technic
Skórzana tapicerka
Podgrzewane przednie fotele
Przednie szyby elektryczne
Elektryczne lusterka
Centralny zamek z ryglowaniem
Manualny szyberdach
Check Control (z podświetleniem przerobionym według własnego pomysłu; napisy są podświetlone zawsze po przekręceniu kluczyka w stacyjce)
Widziałem na żywo..... kopara opadła... pod maską jak na sali szpitalnej. W środku jak w 7-mce..... z zewnatrz powala na kolana dbałością o detale i ogólnym stanem.
Chyle czoła przed Marcinem.
Fakt, widać auto w stanie jakby przed chwilą opuściło bramy fabryki!!!
Plus za brak gazu no chyba, że bardzo zamaskowane albo mi padło na wzrok oby tak sie utrzymała jeszcze przez wiele lat!!!!!!!!
Pozdrawiam cie Marcin i mam nadzieje, że do zobaczenia na zlocie w Tarnowie bo jeśli mi moja praca na to pozwoli to będe na pewno.
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Marcin nareszcie ją zaprezentowałeś. Jest przepiękna No i ten kolor, jeden z najładniejszych Ja juz od pewnego czasu szukam właśnie takiej żeby moja miała siostrzyczkę Ale ciężko jest taka znaleźć Dbaj o nia tak dalej.
Pozdrawiam!
ladna igielka,faktycznie prawie jak z fabryki .trzymac taki stan jak najdluzej ale z tym plakiem to przesadziles,jeszcze nie widzialem zeby ktos plakowal pedaly
ps. jest pare rzeczy ktore bym zmienil ale nie ma sensu o tym gadac.
a ja prosiłem Marcina nie raz że mu po sąsiedzku podstawie cabrio na łikend , na generalne sprzątanie, zapłace solidnie za taki klining serwis , a On sie nie chce zgodzić
P.S auto widze na bieżąco robi wrażenie.