Sluchajcie mam problem z miska, moje e30 jest na seryjnym zawiasie i ciagle zaczepiam o glebe. Wlasnie dzis po raz 3 pekla mi miska (spawana juz dwa razy).
I tu pytanko co robicie ze obnizacie przod o 40mm i jakos jezdzicie, moze jakies oslony z blachy pod miske? lub szyny?
Jak ktos ma moze fotki takiej oslony to bylbym bardzo wdzieczny gdyby je udostepnil.
_________________ KLUBOWICZ - KATOWNIK
sprzedaz czesci nowych i uzywanych do e30 e 32 e34 e36 e23
swapy
mechanika bmw www.ubottgarage.pl
tel 502928155
hej.
ja ma duzo obnizona i nauczylem sie z tym jezdzc ale oslona pod micha to jest to. bylo a jesli nie znajdziesz to daj znac bo ja ciagle to robie na pw oczywiscie
Trzeba zmienić nawyki jeżdżąc samochodem. Ba, trzeba nawet od nowa nauczyć się jeździć autem mając niską zawiechę i M40. Ja rozbiłem tylko jedną miskę w moim starym M40 w przeciągu dwóch lat jazdy, więc jest to chyba dość dobry wynik
to nie jest tak ze ja nie uwazam czy cos w tym stylu. Zrobilem swoja e30 ponad 100000km
w ciagu roku.
Szczerze mowiac to nawet nie wiem kiedy dzis przychaczylem, cofnelem, patrze a tu plamka, wlecialem na kanal i...
swapy
tel 502928155
spoko znalazlem opis "jak zrobic oslone", a moze ktos ma zrobione szyny zamiast blachy, chetnie bym zobaczyl jak to wyglada.
swapy
tel 502928155
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-09-24, 09:34
może masz zużyte amorki i jak auto wpada w dziurę, to cały przód nurkuje - ja tak kiedyś miałem, że póki nie wymieniłem amorków (BTW - na krótsze, ale twardsze) to zawsze jak przejeżdżałem przez progi zwalniające, to przycierałem - teraz nie
Tak jak pisz kolega wyżej, amory pewnie nie żyją, ja mam -60 i z przodu taczki dzięki temu miske rozwaliłem raz ale to była moja wina bo wjechać chciałem tam gdzie nie powinienem wjeźdzać
dobra to tak przy okazji jakie amorki wrzucic? gaz? olej? ew jaka firma, model?
i najlepiej zeby mnie cena mie zabila
zależy co teraz masz i co chcesz mieć oraz ile chcesz wydać - można napisać, że bisteiny są najlepsze, ale są też droższe od wielu innych dostępnych na rynku... jednak nie tak dobrych
o amortyzatorach było już pół miliona tematów albo więcej