w tym momencie jestem jeszcze liderem w grupie ale prawdopodbnie po ostatnich zawodach bede 2 w grupie i w klasie bo kolega Orski jest szybszy ale co tam 1 wicemistrz polski i to po2 tez sie liczy:) zapraszam na ostatnie zawody z tego cyklu ktore odbeda sie na gorze sw. anny 20 pazdziernika, pozdrawiam wszystkich, ktorym plynie benzyna zamiast rkwi;)
_________________ dobra no zmienie ta Aniee30.. nich Ci bedzie Piotrek,cobys nie smial sie ze mnie zabardzo:)
Pięknie Jureczku Foty masz zajebiste, oczywiście gdyby nie te czternastki ''...
Pytanie off. Czy w swojej karierze miałeś takie momenty, że nagle nie chciało Ci się jeździć i była przerwa? Jakieś zniechęcenia wskutek rozbicia auta, albo coś takiego?
Witam Jerzy !!! I odemnie skromne wyrazy uznania dla Twojego kunsztu za kierownicą............A jest co podziwiać !!!! Gratuluję - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
dziekuje pieknie!! milo jest przeczytac takie rzeczy pewnie ze mialem chwile zwatpienia..nie raz..ale ten sport jest jak najgorszy nalog ,,, niestety kto raz w niego wpadnie to nie ma szans sie go wyzbyc, ale i tak go kocham:) mysle ze ta cala 'zabawa' nadaje smak zyciu;)
pozatym ciesze sie ze jestem 2gi poniewaz przegralem z lepszym zawodnikiem a to dopiero daje sadysfakcje , gdy scigamy sie o sekunde a na mecie gratulujemy sobie nawzajem i o to w tym wszystkim chodzi... mimo tego ze bawie sie w to juz troche to wiem ile mnie czeka jeszcze nauki wiec mam do czego dorzyc.. ps. nadal nie umiem jezdzic RWD przynajmniej w stopniu mnie zadawajacym wiec na kolejnej imprezie na torze w kielcach mam zamiar sie pojawic... pozdrawiam
_________________ dobra no zmienie ta Aniee30.. nich Ci bedzie Piotrek,cobys nie smial sie ze mnie zabardzo:)
dzieki chlopaki !!nastepnym razem bez strachu podejdzcie to pogadamy:) na zywo, a co do pani to mieszka w czeskim zlinie:) tyle wiem;) fotka zrobiona w banovcach nad bebrawou