Witam wszystkich i krótka historia mojej (znowu e30:) Berty
Na początek zimowe zdjęcia.
W takim stanie ją kupiłem - dzisiaj sam w to nie wierzę
No i zabrałem się do pracy. A trochę jej było.
Pozbierałem trochę części po znajomych, które kiedys porozdawałem i zacząłem kompletować, montować, malować - przy okazji dzięki Panowie za pomoc.
No i jakoś poszło.
Po drodze znalazło sie wspomaganie, duże OBC, nowe kierunki, dedykowane sprężynki H&R, odświerzyłem felunek, nowe oponki... itd. itd... - miłość nie zna granic
Efekt, jeszcze nie końcowy, przedstawiam na zdjęciach
Witaj CyRyL
W środku jeszcze trochę robotki, aczkolwiek zmieniłem całą deskę na mniej zdewastowaną, dołożyłem pełne OBC, przełącznik halogenów, kierę M-techa, siedzenia przód z iSa tył niestety zwykły ale szukam iSowej kanapki na tył - może ktos pomoże???
Zrobię niebawem fotki środka - obiecuję
hej,
pamietam decyzje o zakupie, to byla jedna z decyzji typu: "Hurra, wszyscy skaczemy z mostu..."
rzeczywiscie wlozone duzo krwi, potu i lez...
teraz juz wyglada... jest na dobrej drodze do idealu...
a z tego co wiem to black lampy sa w planach, najblizszych...
szczere gratulacje za odwage...
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
hej,
a najlepszy w tym aucie jest silnik - naprawde dzwon.....
a pare dni temu stuknelo mu 290k..... chodzi jak mazenie....
i wszyscy ktorzy nim jezdzili maja podejrzenia, ze albo jest odelzony (tak jak Martineza),
albo ma wstawiony walek...nie wiadomo...
faktem jest, ze silnik jest taki suchy z zewnatrz, ze prawie zerdzewial...hihihi...
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
no to gleba z przodu a w przyszlosci black hella,felunek 9x16 lub 17" i laaaaans
ps. przemas, co ona ci zrobila ze ty jej to zrobiles?
Ja nic jej nie zrobiłem 8)
To była fura pościgowa znajomego, smigał nią bez prawka i praktycznie raz w tygodniu niebiesy na ogonie
Teraz kolega ujeżdża e46 320d
A auto jak widac było strucel a jest malina
Miałem okazję te auto oglądać w realu i fakt nigdy bym nie pomyślał, że wyglądało jak te z tych pierwszych zdjęć!!!!!!!!
A silnik... Ehh jak Maciej podjechał to myślałem, ze to jakieś młode zdrowe M40 no a potem zrobiłem wielkie oczy żadko spotkać M20 aby tak równie i cicho pracowało.......
No szkoda, że Ciechan nie przedstawił nam swojej E30 M3 hehe troche sie nasłuchałem anegdot o tym aucie-ale miejmy nadzieje, że Maciej sobie jeszcze kiedyś te najlepsze auto na świecie nabędzie!!!!!!!!!!!
POZDRO dla SQUADU z ZIELONEJ
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Ciechan Poszukaj zanim napiszesz !!! koszulkiexpress.pl
Witam! Dzieki wszystkim za opinie
Ci co mnie znają, wiedzą że dla mnie e30 to od wielu lat kultowy pojazd.
Oprócz małej zdrady to moja trzecia e30 i pewnie dlatego nie przestraszyłem sie tak bardzo tego co kupowałem.
A propos M3 - szukałem jej 4 lata i wkońcu ją znalazłem
Ale prawda jest taka, że miałem taki krach finansowy że musiałem sprzedać wszystko co miałem - M3 sprzedałem na końcu.
Wcześniej poszło nawet mieszkanie!!!
Ale i tak nie udało mi sie jej uratować i poszła - na szczęście w dobre ręce.
Menel - tak to własnie było z moją M3 - wiem zrozum
Pozostało troche fotek, wrażeń i wielka, wielka tęsknota
Jeszcze kiedyś na pewno...
Dzięki za opinię i pozdrowienia - prosze o jeszcze... jeszcze...
echh...
pamietam to autko jak przemass sprzedawal sam zima dzwonilem pytalem i gó^&o z tego wyszło bo szczerze mówiąc odstraszyła mnie odległość z Białegostoku
Tez mialem okazje zobczyl ta piekna E30 na zywo. I szczerze mowiac to jestem w szoku ze tak wczesniej wygladalo.
Pelen szaczunek dla Ciachana za to co zrobil
Pozdrowienia z Głogowa